Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom!

Nova muzika ponedjeljkom!

Vrijeme je za još jedan ljetni ples ponedjeljkom. Donosimo novitete koje ćeš sigurno obožavati i koji ćete rasplesati i ove sedmice. Jer volimo započetni veselo i rasplesano novu radnu sedmicu. 

MADONNA x SAUCY SANTANA – Material Gworrllllllll!

Neprikosnovena pop zvijezda dvadesetog i dvadeset prvog vijeka – Madonna, je upravo objavila singl „Material Gworrllllllll!“ zajedno sa jednim od najtraženijih ekstravagantnih repera današnjice Saucy Santanom. Singl je inspirisan Madonninim hitom „Material Girl“, iz 1984. godine.

ROXEN – Biggest Idiot

Novi singl Roxen, pjevačice u usponu, je izuzetno emotivan. Pjesma „Biggest Idiot“ govori o trenucima kada neko od partnera nije dovoljno snažan da prekine ljubavnu vezu, a do toga ipak dolazi.

GOLDDEN FEATURES feat. RROMARIN – Touch (Solomun Remix Club Version)

Mladen Solomun svjetski priznat nagrađivan i čuven po svom prezimenu, potpisuje remiks za pjesmu „Touch“ australijskog kolege DJ-ja koji se predstavlja pseudonimom Golden Features. Solomun je ovu verziju „začinio“ zaboravljenim electroclashom.

MAISIE PETERS – Blonde

Pročitaj

Engleska kantautorka Maisie Peters je svoj debitantski album objavila za lejbl Eda Sheerana Gingerbread Man Records. Pjesma „Blondie“ je druga nova objavljena ove godine.

TIËSTO & CHARLI XCX – Hot In It (Tiesto’s Hotter Mix)

Tiëstov EDM banger „Hot In It“ dobio je još „luđu“ verziju u vidu remiksa, predviđenog za ljetnji provod i žurke na plaži.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum