Trenutno čitaš
Nova muzička saradnja David Guetta i Sorana

Nova muzička saradnja David Guetta i Sorana

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Pjevačica Sorana odrasla je u Rumuniji, od djetinjstva je bila fascinirana pop izvođačima, kao što je Whitney Houston. Nakon preseljenja u London posvećuje se muzici i pisanju tekstova. Pojavljuje se kao koautorka hitova poput: „Takeaway“ (The Chainsmokers & ILLENIUM), „OMG What’s Happening“ (Ava Max), „Heartbreak Anthem“ (Galantis, David Guetta & Little Mix)…

Foto: Brian Ziff

Ove godine Sorana je riješila da započne pjevačku karijeru, potpisuje za Atlantic Records i objavljuje internacionalni singl „redruM“. Muziku je uradio Soranin višegodišnji saradnik, svjetski priznati producent i No.1 DJ – David Guetta. Pjesma je bazirana na semplu iz pjesme „Heartless“ Kanye Westa, koji je korišten uz lično odobrenje autora.

Foto: Brian Ziff

„Moj debi singl „redruM“ je priča o dvoje ljudi, koji se zaljubljuju u istu osobu. Na kraju će jedan biti srećan, a drugi slomljenog srca. U pjesmi bol zbog neuzvraćene ljubavi poredim sa ubistvom. Na osnovu ličnog iskustva to stanje je veoma teško prevazići. Naravno, tako dramatična reakcija je normalna. Ljubav dolazi i odlazi, treba uživati u svakom trenutku dok ona traje,“ izjavila je Sorana.

Singl „redruM“ prati atraktivan video spot inspirisan psihološkim hororom „The Shining“ i atmosferom televizijskih serija, kao što je „Twin Peaks“.

Pročitaj
zmajeva kuća

Izvor: mascom

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum