Trenutno čitaš
Nova doza dobrog zvuka

Nova doza dobrog zvuka

April smo započeli sa dobrom muzikom i nastavljamo u tom maniru! Izdavačka kuća Mascom nam donosi odabrane pjesme koje predstavljaju odraz interesovanja lokalnog tržišta i reflektuju njihov uspjeh na svjetskim platformama za strimovanje muzike i na relevantnim top listama. 

DAVID GUETTA, ANNE-MARIE, COI LERAY – Baby Don’t Hurt Me

U novom singlu „Baby Don’t Hurt Me“ Davida Guette, gostuju Anne-Marie i Coi Leray a refren je sasvim prepoznatljiv. Guetta je iskoristio lajtmotiv velikog hita iz devedesetih godina „Baby Don’t Hurt Me“ izvođača Haddaway.

 

ASHNIKKO – Weedkiller

Na budućem albumu Ashnikko se bavi klimatskim promjenama i brzim razvojem tehnologije. Izdanje „Weedkiller“ biće objavljeno u vrijeme velikih festivala na kojima će Ashnikko nastupati a najavljuje ga istoimeni singl.

 

ROBIN SCHULZ – Sweet Goodbye (SLVR Remix)

Singl Robina Schulza je postigao fenomenalan uspjeh. Vrijeme je da pjesmu „Sweet Goodbye“ upoznamo u novim remiksima.

 

Pročitaj
Amy Winehouse

BALU BRIGADA – Designer

Američki sastav Balu Brigada je upravo objavio singl „Designer“ koji je inspirisan disko baladama iz sedamdesetih godina prošlog vijeka. Retro zvuk obogaćen modernim elektro popom karakteriše ovu veoma dobru pjesmu.

 

AESPA – Hold On Tight

K-pop atrakcija, djevojački bend Aespa je objavio pjesmu „Hold On Tight“ kao deo soundtracka koji prati film „Tetris“ (Apple Original Film). Karakteristična tetris melodija provučena je kroz ovaj singl.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum