Trenutno čitaš
Nova danska serija o odrastanju stiže na Pickbox NOW

Nova danska serija o odrastanju stiže na Pickbox NOW

Danska serija Jedan od dečki (One of the Boys) na Pickbox NOW stiže 18. avgusta! Ova predivna nova serija priča je o odrastanju smještena u malom danskom provincijskom gradu. Evo što sve trebate znati o novoj danskoj seriji!

U fokusu radnje jeste 16-godišnji dječak Lau koji se baš i ne uklapa među popularne momke. On je društveno anksiozan, nespretan, ne voli nogomet i ne može se poistovjetiti s razgovorima o djevojkama i iskradanju na pivo. Kada Lau upozna Aksela, šarmantnog i otvorenog dečka iz Kopenhagena, počinje shvatati da ne postoji samo jedan način da budeš frajer. Akselovo samopouzdanje i iskrena priroda inspirišu Laua koji počinje razvijati osjećaje prema njemu. Kako njihovi osjećaji rastu, Lau se mora suočiti s onim što on zapravo jest i naučiti prigrliti sebe.

Foto: Pickbox

Reditelj serije Teys Schucany rekao je da Jedan od dečki (One of The Boys) ima cilj istaknuti potrebu za predstavljanjem queer muškaraca i prikazati ljepotu prvih zaljubljenosti, bol zlostavljanja i pritisak da se prilagodi tradicionalnoj muškosti. Ova osjetljiva, duhovita i dirljiva miniserija savršena je za svakoga ko se osjeća kao da se baš ne uklapa.

Serija ima nevjerojatne mlade danske talente kao što su Jonathan Tage Pedersen, Jacob Spang Olsen, Oliver Tikotzki i Mingus Hassing Hellemann. Osim toga, pojavljuju se i etablirani danski glumci Morten Burian i Rasmus Botof.

Pročitaj

Iskrena, autentična i lijepa priča o odrastanju i pronalasku sebe, ova danska miniserija izvrsno je ljetno serijsko štivo. Od 18. avgusta samo na Pickbox NOW!

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum