Trenutno čitaš
Semberska ravnica je mjesto stvaranja najljepših uspomena

Semberska ravnica je mjesto stvaranja najljepših uspomena

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

U okviru nove kampanje Jelen piva, omiljeni pivski brend krenuo je na put kroz našu divnu zemlju kako bi nas podsjetio zašto volimo okruženje u kojem živimo. Kroz ovu aktuelnu kampanju „Za naša dobra vremena“, koja nas podsjeća zašto da ostanemo u našoj zemlji oživljavaju mnoge uspomene što nas inspiriše za stvaranje novih trenutaka sreće, smijeha i nazdravljanju malim životnim radostima.

 Emotivna kampanja omiljenog pivskog brenda povela nas je na put u Semberiju gdje razloga za smijeh, veselje i nazdravljanje nikad ne fali.

Semberija je mjesto suncokreta, ravnica, žetve i sjetve, mjesto časnih i vrijednih domaćina, gdje se uvijek slavi sreća i radosti života koje se zauvijek pamte. Poslije sjetve, žetve, u društvu najmilijih i dragih ljudi uvijek se ovdje nađe vremena za druženje i slavljenje života.

Upravo u mnogim od tih posebnih trenutaka, društvo nam pravi i Jelen pivo, koje čini neizostavan dio naših lijepih uspomena. Tako nam je na ovom putovanju kroz našu zemlju kampanja omiljenog pivskog brenda otkrila semberske lokacije koje su čuvari najdražih uspomena.

Centar ove regije gdje uvijek postoji razlog za dolazak, smijeh i ostanak je semberska ljepotica – Bijeljina. Ušuškana u ravnici čuva i pamti nezaboravne trenutke mnogih generacija. Gradski park – pluća ovog grada – jeste mjesto ljubavnih sastanaka i rastanaka, mjesto druženja sa porodicom i prijateljima, te čuvar najljepših uspomena koje su nastale uz mnogo iskrenih emocija. I danas žive priče o velikim ljubavima iz davnih vremena kao što je priča o ljubavi između prve pjesnikinje iz Bijeljinje Magdalene Mage Živanović i velikog pjesnika Dučića. Mnogo toga pamti ova semberska ljepotica, a jedna od omiljenih lokacija na kojoj se okupljaju semberci je Ljeljenča –  mjesto za bijeg od svakodnevnice i mjesto stvaranja pozitivnih priča kojima se nazdravlja.

Omiljena mjesta pamtimo upravo po dobrim ljudima, smijehu, druženju, lijepim uspomenama i nazdravljanju „za naša dobra vremena“! U okviru ove kampanje, koja nas vodi u obilazak prekrsnih lokacija na kojima nastaju uspomene za cijeli život, brend Jelen pivo je pokrenuo i nagradnu igru za svoje vjerne potrošače.

Nagradni fond je veoma impresivan: putovanje u Barselonu za dvoje, Iphone 14, Sony Play Station 5, Samsung Galaxy Smartwatch, Jelen frižider kao i brojne druge vrijedne nagrade, tako da razloga sa sreću i radost će sada biti još više. Pravila za učestvovanje su jednostavna: kupi bilo koja dva Jelen piva, pošalji SMS na broj 091 212 408 sa podacima: broj fiskalnog računa, ime i prezime, grad ili se besplatno prijavi popunjavanjem prijave. Trajanje nagradne igre je od 17.07 – 17.09.2023. godine.

Pročitaj

 

Svaki grad ili mjesto ima svoje posebne i prepoznatljive lokacije koje čuvaju zanimljive i inspirativne priče za pamćenje. Uz brend Jelen pivo, neka ovo ljeto bude vrijeme stvaranja novih dragocjenih uspomena s najmilijima, koje ćemo ostaviti u amanet budućim generacijama. Pogledajte inspirativan video:

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum