Trenutno čitaš
“Nečista krv“ od 17. januara na Netflixu, a singl „Dude“ Marka Louisa na striming servisima

“Nečista krv“ od 17. januara na Netflixu, a singl „Dude“ Marka Louisa na striming servisima

Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Nakon velikog uspjeha pred domaćom i regionalnom publikom film „Nečista krv – Greh predaka“ („Bad Blood“), u režiji Milutina Petrovića i produkciji This and That Productions, nastavlja svoj život na popularnoj platformi za filmove i serije Netflix.

nečista krv na netflixu
Foto: Live Productions

Ovo filmsko ostvarenje, po adaptiranom scenariju Voje Nanovića, a bazirano na djelima Bore Stankovića, prvi je film na srpskom jeziku koji je otkupio Netflix. Film će biti dostupan na teritoriji centralne i istočne Evrope, kao i Turske, u naredne dvije godine na ovoj platformi.

„Ugovor koji smo potpisali (This and That Productions i NETFLIX), zahvaljujući našim partnerima kompaniji Videomite, o emitovanju prvog domaćeg filma na srpskom jeziku na ovoj popularnoj platformi, predstavlja svojevrsno priznanje srpskoj filmskoj produkciji, a ujedno dokazuje da kvalitetna ostvarenja imaju svoju publiku bez obzira na granice“, izjavila je Snežana van Hauvelingen ispred This and That Productions i dodala: „sigurna sam da smo na ovaj način otvorili vrata i drugim domaćim filmovima i serijama koje traže svoje mjesto i publiku na platformama poput NETFLIX-a.“

Kompanije Mascom i Tin Drum Music sa velikim oduševljenjem su započele saradnju sa This and That Productions na realizaciji albuma sa pjesmama iz filma i pjesmama koje su inspirisane muzikom iz filma „Nečista krv – Greh predaka“ („Bad Blood“). Autor originalne muzike je jedan od najtalentovanijih savremenih kompozitora Aleksandar Ranđelović. Njegove živopisne kompozicije su osavremenjene i biće dio budućeg albuma sa pjesmama inspirisanim originalnom muzikom iz ovog filmskog ostvarenja.

nečista krv na netflixu
Foto: Live Productions

Na dan premijere filma na Netflixu, izdavačka kuća Mascom objaviće prvu pjesmu pod nazivom „Dude“, koju je otpjevao – jedinstveni Marko Louis:

„Zadovoljstvo mi je što sam dio ovog fenomenalnog projekta, albuma sa pjesmama koje su inspirisane muzikom iz filma „Bad Blood / Nečista krv“. Prva u nizu je pjesma „Dude“ i vjerujem da će vam se dopasti“, kratko je izjavio Marko Louis tokom snimanja prvih kadrova za video spot koji će pratiti pomenutu pjesmu.

Pročitaj

Muziku i aranžman potpisuju zajedno Aleksandar Ranđelović i Marko Louis inspirisani tradicionalnom pjesmom “Dude mori, dude”, a tekst refrena je napisala Maja Radivojević.

Film „Nečista krv – Greh predaka“ u bioskopima je pogledalo više od100,000 ljudi, a ovjenčan je i mnogim filmskim priznanjima – najbolji film po izboru publike na 28. Evropskom filmskom festivalu Palić, prva nagrada na 45. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji, nagrada za najbolje glumačko ostvarenje na Dunav Film Festu pripala je ekipi filma, specijalna nagrada za izuzetno glumačko ostvarenje dodjeljena je Feđi Štukanu za ulogu Kolja u filmu „Nečista krv – Greh predaka“ na 56. filmskom susretu u Nišu.

Kompanije Mascom i Tin Drum Music su počastvovane što zajedno sa produkcijom This and That Productions ispisuju novo poglavlje u istoriji srpske kinematografije i muzičkog izdavaštva.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum