Trenutno čitaš
Na Pickbox TV stiže genijalna francuska serija “Špijunski ured”

Na Pickbox TV stiže genijalna francuska serija “Špijunski ured”

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Odlična francuska špijunska serija Špijunski ured (The Bureau), s visokom ocjenom od 8,7 na IMDb-ju stiže 23. maja na Pickbox TV kanal, s emitovanjem od ponedjeljka do petka u 21 čas.

Najbolja špijunska serija 21. vijeka, a kritičari je porede sa serijom Žica (The Wire), ističući kako ono što je Žica napravila za policijske serije, francuska serija Špijunski ured (The Bureau) radi za špijunske serije 21. vijeka.

Pametna, lijepo napisana, napeta i dobro odglumljena, Špijunski ured (The Bureau) je francuska serija koja se emituje u više od 100 zemalja te je zaista postala internacionalni hit. Le Figaro ju je proglasio najboljom francuskom serijom ikada, a New York Times stavio ju je na treće mjesto najboljih internacionalnih serija u posljednjih deset godina.

Tajnog agenta Malotrua glumi francuski glumac i redatelj Mathieu Kassovitz (Amelie, Peti element), a kritičari imaju samo riječi hvale za njegovo izvođenje. U svijetu špijunskih serija nema privlačnije kombinacije karaktera i glume!

 

Pročitaj

Radnja se vrti oko francuskog obavještajca Malotrua, cijenjenog i nadarenog špijuna, koji se nakon šestogodišnje tajne misije u Siriji vraća u Pariz. Pokušava zaboraviti svoj tajni identitet, obučiti mladog regruta za tajne zadatke te istražiti slučaj agenta koji je nestao u Alžiru.

Seks i zavođenje klasični su elementi špijunskog posla, no Malotru je za vrijeme boravka u Siriji razvio stvarne osjećaje prema Nadiji, lijepoj, ali i udanoj profesorici istorije. Kad sazna da je Nadia u Parizu, prekrši protokol i oživi svoj tajni identitet kako bi se našao s njom – i tu stvari krenu naopako!

Uživaj u špijunskom maratonu uz seriju Špijunski ured (The Bureau) – samo na Pickbox TV kanalu, od 23. maja u 21 čas.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum