Ultra Popularno

Premijera nove HBO serije “Razgovori s prijateljima”

Dugoiščekivana nova serija „Razgovori s prijateljima“ (Conversations With Friends), adaptacija debitantskog bestselera Sally Rooney, imaće premijeru 3. juna na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu dolazi svih 12 epizoda. Serija prati Frances, 21-godišnju studentkinju dok se snalazi u nizu veza koje je prisiljavaju da se prvi put suoči s vlastitim ranjivostima.

Frances (Alison Oliver) je pronicljiva, inteligentna i britka. Njena bivša djevojka, a sada najbolja prijateljica Bobbi (Sasha Lane), samouvjerena je, otvorena i neodoljiva. Iako su prekinule svoju vezu prije tri godine, Frances i Bobbi praktično su nerazdvojne i zajedno izvode spokenword poeziju u Dublinu. Na jednom od svojih nastupa upoznaju Melissu (Jemima Kirke), stariju spisateljicu, koja se njima fascinira.

Bobbi i Frances počinju provoditi vrijeme s Melissom i njenim suprugom Nickom (Joe Alwyn), zgodnim, ali suzdržanim glumcem. Dok Melissa i Bobbi otvoreno flertuju jedna s drugom, Nick i Frances upuštaju se u intenzivnu, tajnu aferu koja ih oboje iznenađuje. Ubrzo afera počinje testirati povezanost između Frances i Bobbi, prisiljavajući Frances da preispita svoj osjećaj sebe i prijateljstvo koje joj je tako drago.

razgovori s prijateljima

Seriju su režirali Lenny Abrahamson i Leanne Welham, u produkciji Element Pictures. Izvršni producenti su Ed Guiney, Emma Norton i Andrew Lowe za Element Pictures, Rose Garnett i Tommy Bulfin za BBC te Lenny Abrahamson. Catherine Magee je producentkinja serije zajedno sa Jeanie Igoe. Alice Birch, Mark O’Halloran, Meadhbh McHugh i Susan Soon He Stanton adaptirali su roman za TV.

Slični članci

Beyoncé ponovo vlada internetom sa upečatljivim omotom novog albuma

Ultra magazin

Kompletiran je program 10. izdanja Fresh Wave Festivala!

Ultra magazin

Gledaj sa Monikom: The Umbrella Academy

Ultra magazin