Trenutno čitaš
Premijera nove HBO serije “Razgovori s prijateljima”

Premijera nove HBO serije “Razgovori s prijateljima”

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Dugoiščekivana nova serija „Razgovori s prijateljima“ (Conversations With Friends), adaptacija debitantskog bestselera Sally Rooney, imaće premijeru 3. juna na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu dolazi svih 12 epizoda. Serija prati Frances, 21-godišnju studentkinju dok se snalazi u nizu veza koje je prisiljavaju da se prvi put suoči s vlastitim ranjivostima.

Frances (Alison Oliver) je pronicljiva, inteligentna i britka. Njena bivša djevojka, a sada najbolja prijateljica Bobbi (Sasha Lane), samouvjerena je, otvorena i neodoljiva. Iako su prekinule svoju vezu prije tri godine, Frances i Bobbi praktično su nerazdvojne i zajedno izvode spokenword poeziju u Dublinu. Na jednom od svojih nastupa upoznaju Melissu (Jemima Kirke), stariju spisateljicu, koja se njima fascinira.

Bobbi i Frances počinju provoditi vrijeme s Melissom i njenim suprugom Nickom (Joe Alwyn), zgodnim, ali suzdržanim glumcem. Dok Melissa i Bobbi otvoreno flertuju jedna s drugom, Nick i Frances upuštaju se u intenzivnu, tajnu aferu koja ih oboje iznenađuje. Ubrzo afera počinje testirati povezanost između Frances i Bobbi, prisiljavajući Frances da preispita svoj osjećaj sebe i prijateljstvo koje joj je tako drago.

razgovori s prijateljima

Pročitaj

Seriju su režirali Lenny Abrahamson i Leanne Welham, u produkciji Element Pictures. Izvršni producenti su Ed Guiney, Emma Norton i Andrew Lowe za Element Pictures, Rose Garnett i Tommy Bulfin za BBC te Lenny Abrahamson. Catherine Magee je producentkinja serije zajedno sa Jeanie Igoe. Alice Birch, Mark O’Halloran, Meadhbh McHugh i Susan Soon He Stanton adaptirali su roman za TV.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum