Trenutno čitaš
Adrenalinski film “Monkey Man” stiže u bioskope sa nevjerojatnom pričom o osveti!

Adrenalinski film “Monkey Man” stiže u bioskope sa nevjerojatnom pričom o osveti!

Monkey Man

Pripremi se za najbrutalniji adrenalinski udarac koji ćeš doživjeti na velikom platnu! Glumac Dev Patel, poznat po svojim nezaboravnim ulogama, sada ulazi u rediteljski ring s „Monkey Manom“ – filmom koji će te ostaviti bez daha!

Suočen s mračnim ulicama i opasnim podzemljem, Patel nas vodi na epsko putovanje osvete i akcije u stilu najvećeg majstora, Johna Wicka.

Monkey Man
Radnja filma inspirisana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel je u filmu utjelovio mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svaku veče, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Nakon mnogo godina potisnutog bijesa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok mu trauma iz djetinjstva ključa, njegove ruke s misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.

Kritičari su oduševljeni ovim akcijskim trilerom koji dolazi u kina. Trenutno na Rotten Tomatoesu ima visokih 93%, a pozitivne recenzije dobio je od cijenjenih kritičara. „Kao što se Kid ponovo rađa u filmu, isto je i s Patelom. Zahtijeva krvavu borbu, ali je jako lijepo snimljena. Zaboravite Johna Wicka, neka niko više ne sumnja u snagu akcijske zvijezde kao što je Dev Patel”, napisao je Chase Hutchinson iz TheWrapa. Kritičarka Mae Abdulbaki iz Screen Ranta dodala je: “Borba prsa o prsa i koreografija borbe čine se električno, pršte energijom koja će nas držati prikovanima i zalijepljenima za ekran.”

Monkey Man
Prepun uzbudljivih i spektakularnih borbenih scena, „Monkey Mana“ je režirao Patel prema svojoj originalnoj priči i scenariju koje je napisao s Paulom Angunawelom i Johnom Colleeom.

Produkciju potpisuju Dev Patel, Jomon Thomas, oskarovac Jordan Peele, Win Rosenfeld, Ian Cooper, Basil Iwanyk, Erica Lee, Christine Haebler i Anjay Nagpal.

Pročitaj
jeremyallenwhitefinally

Ovaj film garantuje nezaboravnu vožnju koja će nas držati na rubu sjedala, uvodeći nas u svijet akcije, napetosti i nevjerojatnih obrata. Pripremi se za eksplozivno iskustvo koje će e ostaviti bez riječi.

Film „Monkey Man“ možeš pogledati od 4. aprila u svim bioskopima, u distribuciji Blitz filma.

Ulaznice su u prodaji.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum