Trenutno čitaš
Modni savjeti za topao, ali profesionalan poslovni izgled

Modni savjeti za topao, ali profesionalan poslovni izgled

L'Occitane
L'Occitane

Odijevanje za zimu može biti teško, pogotovo kada je u pitanju održavanje profesionalnog poslovnog izgleda. Slijedi ove modne savjete kao jednostavan i efikasan stilski vodič, kako bi ti bilo toplo, a da izgledaš super elegantno ove zime.

Sa zimom dolazi i izazov profesionalnog poslovnog odijevanja. Kako temperature padaju, može biti teško održati elegantan i sređen izgled, a istovremeno se osjećati ugodno. Međutim, održavanje topline i dobar izgled, međusobno se ne isključuju. Bilo da si poslovna žena, studentkinja ili samo netko ko želi izgledati najbolje što može tokom hladnijih mjeseci, važno je razumjeti osnove zimske mode.

Dapače, uz malo znanja i truda možeš postići oboje. Od tehnika nanošenja slojeva do odabira pravih tkanina, postoji mnogo načina za oblikovanje moderne zimske odjeće za posao, koja će te grijati i izgledati sjajno.

Mudro rasporedi u slojeve

Naravno, potrebni su ti slojevi odjeće, kako ti ne bi bilo hladno, ali fokusiraj se na materijal odjeće nego na nošenje pretenciozno zagrijavajuće debele odjeće. Možeš birati između raznih jednobojnih majica ili džempera, koje se lako mogu staviti u slojeve uz kaput/jaknu.

Neka odjeća pristaje uz tijelo

Uvijek osiguraj da ti odjeća dobro stoji. Sjajan način da dobiješ balansiran izgled je uparivanje pripijenih farmerki sa džemperom. Dodaj svoje omiljene čizme ovom izgledu i pripremi se za novi dan!

Neka bude jednostavno

Jednobojni osnovni stilovi nikada ne izlaze iz mode. Idealan su odabir i za radna mjesta tokom zime. Monohromatske kombinacije su pun pogodak.

Odaberi dobar džemper

Za zimu, odaberi dobar džemper koji će te zaštititi od hladnoće. Džemperi su idealni za slojevito oblačenje i mogu se kombinovati sa različitim trendovima. Džemperi napravljeni od mješavine vune i poliestera visokog kvaliteta su najbolji izbor, jer vuna dobro izoluje tijelo i štiti ga od hladnoće.

Eksperimentiši sa teksturama odjeće

Ne moraš razmišljati o zimi, kao o dosadnom godišnjem dobu da bi i tvoja odjeća ostala dosadna. Razmisli o eksperimentisanju s teksturama odjeće i tkanina, kako bi poboljšala svoj izgled.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum