Trenutno čitaš
Sve što trebamo znati o novom Netflix dokumentarcu “Pamela – A love Story”

Sve što trebamo znati o novom Netflix dokumentarcu “Pamela – A love Story”

Režiser Ryan White bilježi život Pamele Anderson od početaka u Playboy-u, preko popularne serije Baywatch, pa sve do njenog debija na Broadwayu. Razgovarajući o svojoj odluci da pozira gola za niz kampanja svjetske organizacije za zaštitu životinja PETA-e, Pamela Anderson iskreno odgovara: “Moraš biti hrabar i moraš iskoristiti ono što imaš.”

Premijera novog Netflix dokumentarca o životu slavne Pamele Anderson, zakazana je za 31. januar.

instagram.com/pamelaanderson

Pamela Anderson u dokumentarcu kaže, da joj je majčinstvo pomoglo da preživi medijsku pomamu oko njene ukradene seks video snimke s medenog mjeseca. Ono što dokumentarac takođe otriva je prelazak preko tabloidnih naslova iz 90-ih i 2000-ih, a da je Pamela Anderson prilično inteligentna, zabavna i duhovita i suprotno očekivanjima – žena koja samo želi ljubav. Želiš li znati o njenoj komplikovanoj vezi sa Tommy Leejem, ocem njena dva sina? Govorila je o svom užasnom iskustvu sa seksualnim nasiljem, o osjećaju osnaženosti kada je prvi put pozirala za Playboy, o svojoj ljubavi prema zaljubljenosti generalno.

Jedan od njenih sinova Brandon, koji je i producent dokumentarca, kaže da njegova majka nikad nije imala problema razgovarati o isitinitim životnim stvarima vrlo iskreno, čak ni kad je to dovede u nevolju. Režiser Ryan White, prikazao je u jednom momentu Pamelu okruženu kutijama punim dnevnika i VHS kaseta i DVD-ova. Zabavna poenta koju režiser želi istaknuti je da je Pamela Anderson, zapravo konstantno dokumentovala cijeli svoj život.

instagram.com/pamelaanderson

Pamela Anderson zapravo voli ljubav. Njena je poruka da je medijski ekploatisan njen imidž, bez njenog odobrenja. Teško je znati šta bi ovaj dokumentarac uopšte bio, da se nije ukazala prilika za Broadway. Njena želja da započne zastrašujuće novo poglavlje u svom životu je zarazna, kao i zadovoljstvo koje sinovi Brandon i Dylan imaju, kad vide tu stranu svoje majke. Treba dodati da su oba sina simpatičnija, nego što bismo očekivali od bilo koga ko je nakratko imao Kid Rocka kao očuha.

Pročitaj
noviteti

 

Izvor: hollywoodreporter.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum