Trenutno čitaš
Mikroskopska Louis Vuitton torba koja je manja od zrna soli

Mikroskopska Louis Vuitton torba koja je manja od zrna soli

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

MSCHF, američki umjetnički kolektiv koji je u februaru zapalio društvene mreže s velikim, crvenim gumenim čizmama Big Red Boots, sada je proizveo gotovo nevidljivu malu torbicu koja je zapravo nevjerojatno precizan prikaz torbice Louis Vuitton OnTheGo.

S dimenzijama 657 x 222 x 700 mikrometara, ova poluprozirna torbica manja je od zrna morske soli.

Silueta OnTheGo odabrana je zbog svog jednostavnog oblika i istaknutog logotipa, dok je lagana prozirnost torbice vidljivija kada se stavi pod mikroskop.

MSCHF je rekao za New York Times da nije dobio dopuštenje LV-a za svoju mikroskopsku torbicu. “Pharrell voli velike šešire, pa smo mu napravili nevjerojatno malu torbu”, rekao je Kevin Wiesner, glavni kreativni direktor MSCHF-a.

Ovaj novitet izazvao je razne reakcije na društvenim mrežama. “Vidim da je netko zakasnio sa svojom prvoaprilskom šalom”, “Sviđa mi se”, “Je li ovo za stvarno?”, “Ovo nema smisla”, dok je neki nazivaju i torbom za mrave.

Pročitaj

Za projekt tim MSCHF-a obratio se nekoliko industrijskih proizvođača koji su specijalizirani za biotehnologiju. Na kraju je torba napravljena od smole kroz mikroskopski 3D proces printanja, poznat kao dvofotonska polimerizacija.

MSCHF-ova Microscopic Handbag trebala bi biti ekskluzivno objavljena na aukciji Just Phriends Sarah Andelman 19. juna.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum