Trenutno čitaš
Kratke, napete i gledaju se u jednom danu: Mini serije besplatno na Pickbox NOW

Kratke, napete i gledaju se u jednom danu: Mini serije besplatno na Pickbox NOW

Pickbox NOW u junu nudi besplatno gledanje prvih epizoda tri nove mini serija! Izvrsna je ovo vijest za sve koji još nisu iskusili domaći streaming servis jer omogućava sasvim besplatno gledanje uvodnih epizoda uzbudljivih serija Bivša žena, Svjedok broj 3 i Bolji put.

U nastavku otkrij o kakvim je serijama riječ, kako prve epizode možeš pogledati besplatno i ono najvažnije – zašto biste ih trebali pogledati!

Bivša žena (The Ex-Wife) Priča o neočekivanom ljubavnom trouglu

Miniserija Bivša žena sastoji se od 4 epizode i temelji se na istoimenoj knjizi Jess Ryder, a roman je za TV prilagodila Catherine Steadman. Serija prati mladu ženu Tashu (Céline Buckens) koja je udana za sredovječnog Jacka (Tom Mison). Čini se da je njihov brak sretan, ali Tashu progoni Jackova bivša žena Jen (Janet Montgomery). Međutim, kako se radnja odvija, čini se da prava negativka nije Jen.

Pickbox

Svjedok broj 3 (Witness Number 3) – Mračna, napeta i drukčija

Britanska kriminalistička serija Svjedok broj 3 vrti se oko Jodie koja vodi frizerski salon. Jednog dana, gledajući kroz prozor, Jodie svjedoči ubistvu te postaje ključna svjedokinja u istrazi koja slijedi. Ubrzo se nađe u životnoj opasnosti. Mračna, napeta i drukčija, ova je serija prava britanska kriminalistička poslastica. Serija će vas, osim radnjom, privući i izvrsnim glumačkim izvođenjem, pa tako Radio Times piše da “Nina Toussaint-White blista u ulozi svjedokinje ubistva“. Četiri epizode uvući će vas u radnju mračnim spletkama koje će nam se dugo vrtjeti u mislima.

Pickbox

Bolji put (Better) – Žestoka kriminalistička miniserija

Policijska serija s kompleksnim i zanimljivim likovima oduševljava sjajnim neočekivanim obratima! U glavnoj je ulozi britanska glumica Leila Farzad koja tumači ulogu korumpirane policijske detektivke Lou Slack. Nakon što joj sin gotovo umre, Lou se pokušava iskupiti za svoje grijehe i pobjeći Colu McHughu (Andrew Buchan), moćnom kriminalcu za kojeg je radila. Naime, ona je dvadeset godina uzimala novac od njega i štitila ga od zatvora. No kad njezin sin Owen oboli, Lou počinje preispitivati svoj život. Voli biti detektivka, ali još više voli novac koji zarađuje radeći s Colom. Ako voliš žestoke kriminalističke serije, Bolji put pravi je odabir za tebe!

Pickbox

Kako gledati serije?

Pročitaj
djevojka brad pitta

Sve što je potrebno učiniti jest registrovati se na streaming servis Pickbox NOW i sasvim besplatno uživati u ovim naslovima. Nije potrebna aktivacija, odnosno kupovina bilo kojeg paketa – čim se registruješ, ovi će sadržaji ekskluzivno biti dostupni besplatno.

Šta te još očekuje na Pickbox NOW?

Osim što možeš gledati sve serije i filmove s prevodom, bez reklama na smart TV-u, računaru, mobitelu ili kojem god uređaju želite, šta još nudi Pickbox NOW?

Prvi streaming servis u regiji ističe se i fenomenalnom ponudom britanskih kriminalističkih serija i skandinavskih serija kojih ima zaista puno, a u junu donosi i zanimljive serije i filmove temeljene na istinitim pričama – stižu brojni naslovi o slučajevima i imenima poput Pabla Escobara, O. J. Simpsona, Michaela Jacksona, R. Kellyja i drugih zvijezda te jezive priče o ubistvima koja su šokirala svijet i punila novinske naslove. U ponudi su i nagrađivani filmski naslovi, kombinacija klasika koje uvijek volimo pogledati te noviteta koji će te iznenaditi! Cjelokupnu ponudu otkrij na Pickbox NOW!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum