Trenutno čitaš
Šta u julu gledamo na Max-u? Top 5 preporuka!

Šta u julu gledamo na Max-u? Top 5 preporuka!

Max

Od hvaljenih HBO serija i Discoveryjevih priča iz stvarnog života, do Warner Bros. blockbustera, pronađi nove svjetove i istraži ih odmah na Max-u.

Jul na Max streaming platformu donosi nove epizode HBO Original serije „Zmajeva kuća“, hit film „Godzilla X Kong: Novo carstvo“, romantičnu komediju „Samo ne ti“ sa Sydney Sweeney i Glennom Powellom u glavnim ulogama, HBO Original dokumentarac „Faye“, nove sezone serija „Američka priča: Dolazak kući“ i „Reci mi sve“, te mnoštvo sadržaja domaće produkcije kao i sportskih emisija.

SAMO NE TI (Anyone but you)

Stvari pomalo izmiču kontroli u ovoj romantičnoj komediji temeljenoj na Shakespeareovu djelu „Mnogo vike ni za šta“, u kojoj Sydney Sweeney i Glenn Powell glume Beu i Bena, dvoje samaca koji zbog nesporazuma nakon odličnog prvog spoja ne mogu podnijeti jedno drugo. Ali kad se njih dvoje neočekivano ponovno sretnu na vjenčanju u Australiji, čine ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe: pretvaraju se da su par.

MAX premijera: 12. juna.

HBO Max
HBO Max

ZMAJEVA KUĆA II (House of the Dragon)

Temeljena na romanu „Vatra i krv“ Georgea R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz „Igre prestola“, i otkriva priču o kući Targaryen. Westeros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Rhaenyru.

Nova epizoda svakog ponedjeljka.

HBO Max
HBO Max

GODZILLA X KONG: NOVO CARSTVO (Godzilla x Kong: The New Empire)

Ovo veliko poglavlje MonsterVersea prati svemoćnog Konga dok putuje u neotkriveni sloj Šuplje Zemlje kako bi pronašao svoju porodicu. Ali ono što će otkriti slučajno donosi najopasniju prijetnju dosad… onu kojoj se mogu suprotstaviti – a možda je i pobijediti – udružene snage Konga i Godzille, sada evoluirane kao nikada prije. To je ultimativno udruženje titana!

Max premijera 4. jula.

HBO Max
HBO Max

RECI MI SVE (Tell Me Everything)

Pročitaj

Jonny se preselio u novi grad. Novoj grupi prijatelja još nije rekao sve tajne, a ne zna ni sve njihove. Impulsivna Ella često se dovodi u opasne situacije. Kad eksplicitan video postane viralan, nije sigurna kome može vjerovati. Naisha očajnički traži odobravanje od svojih roditelja, te se uključuje u online izazov i ulazi u toksičnu vezu s Joshem.

Odrastajući u domu, Dylan se bliži osamnaestoj i surfa na kauču u kućama svojih prijatelja. Želi imati svoj dom, ali je li to s dečkom Tommyjem? Bex je bila maltretirana na prethodnom fakultetu i očajnički želi pravo prijateljstvo. Može li njena romansa s Jonnyjem preživjeti njenu društvenu nesigurnost? Dok pritisak posljednje godine na fakultetu raste, družina prolazi kroz iskušenja i nevolje tinejdžerskog života uz međusobnu pomoć i potporu.

Premijera je 25. jula.

HBO Max

FAYE (Faye)

U ovom dugometražnom HBO dokumentarcu o holivudskoj legendi, Oscarom nagrađena glumica Faye Dunaway iskreno govori o trijumfima i izazovima svoje slavne karijere. Osvrće se na svoje borbe s mentalnim zdravljem i bipolarnim poremećajem, na porodičnu istoriju iz malog grada na Floridi, kao i na to kako intenzitet likova koje je glumila i dalje utiče na ono što je danas. Premojera je 14. jula.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum