Trenutno čitaš
Lindsay Lohan traži sreću i ljubav u romantičnoj komediji Irish Wish

Lindsay Lohan traži sreću i ljubav u romantičnoj komediji Irish Wish

NETFLIX

Lindsay Lohan traži pravu ljubav u novoj romantičnoj komediji Irish wish, koja na Netflix stiže 15. marta.

Glumica (37) tumači Maddie, čija se najbolja prijateljica vjeri za čovjeka za kojeg Maddie pretpostavlja da je ljubav njenog života. U filmu takođe glume Ed Speleers, Alexander Vlahos, Ayesha Curry, Elizabeth Tan i Jane Seymour.

“To je lijepa priča o sreći, ljubavi i samopouzdanju”, rekla je Lohan za Tudum o filmu. Irish Wish dolazi nakon njenog Netflixovog prazničnog filma Falling for Christmas, koji je debitovao u novembru 2022. godine, a režirala ga je i Janeen Damian. Lohan je takođe glumila u filmskom mjuziklu Mean Girls, koji je u bioskope stigao u januaru.

Netflixov opis filma glasi: „Kada se ljubav njenog života zaruči za njenu najbolju prijateljicu, Maddie (Lohan) ostavlja svoja osjećanja po strani da bi bila djeveruša na njihovom vjenčanju u Irskoj. Nekoliko dana prije nego što će se par vjenčati, Maddie spontano poželi pravu ljubav, da bi se probudila kao buduća nevjesta. Ali kako se njen san približava ostvarenju, Maddie shvata da je njena prava srodna duša neko sasvim drugi.”

Pročitaj

Kao što otkriva trejler, Maddie se zapita šta je to što zaista želi dok upoznaje harizmatičnog fotografa vjenčanja (Ed Speelers). Snimljen na lokaciji u Wicklowu u Irskoj, “Irish Wish” obećava mnogo slikovitih vidika koji će poslužiti kao kulisa za najnoviju romantičnu komediju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum