Trenutno čitaš
Slavne osobe i modni znalci nose patike u ovoj trendovskoj boji

Slavne osobe i modni znalci nose patike u ovoj trendovskoj boji

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Iako se polako bližimo proljeću, postoji jedan veliki trend koji je najzapaženiji među slavnim osobama i modnim znalcima. Bili smo svjedoci da su jakne, pletenine, kaputi i haljine bili popularni u bogatim čokoladno smeđim nijansama ove sezone, ali najnoviji artikal, a možda i omiljeni, koji je privukao pažnju u trendu smeđe boje su patike.

Odjednom, svi mijenjaju svoje živopisne crvene i žute parove za ovu izuzetno sofisticiranu neutralnu nijansu. Smeđe patike spajaju rafinisanu paletu boja s najudobnijim stilom obuće. Mekša od crne, ali isto tako upečatljiva, duboka nijansa postala je stub odjeće u posljednje vrijeme.

Getty Images

Stilizuju se tako lako uz teška pletiva tokom zime, ali sigurno je da će ovaj trend bogatih boja izgledati još otmjenije s proljetnom capsule kolekcijom – poput laganih haljina i jakni od antilopa.

ADIDAS

Adidas je posljednjih mjeseci povećao svoju ponudu u otmjenim neutralnim nijansama, a trend su prihvatile i slavne osobe – na primjer Bella Hadid, koja je nedavno primijećena u svojim smeđim Adidas SL 72 patikama s odgovarajućom kožnom jaknom i tamnim farmerkama za proljećni izgled koji je tako 2024.

Pročitaj

ASICS

Međutim pored adidas, na tržištu postoji mnogo drugih vrijednih kandidata. Omiljeni dizajneri kao što su Loewe i The Row takođe su proizveli uvjerljive iteracije, s brendovima uključujući Reformation i Asics na pristupačnijoj strani spektra.

ADIDAS ORIGINALS
NEW BALANCE

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum