Trenutno čitaš
Legendarna franšiza se vraća! Pogledaj trailer filma “Plaćenici 4”

Legendarna franšiza se vraća! Pogledaj trailer filma “Plaćenici 4”

Filmska franšiza s najviše glumačkih zvijezda u istoriji, eksplozivnih kaskaderskih akrobacija i nevjerojatnog oružja, Plaćenici, uskoro se vraća na velika platna i to u četvrtom izdanju. Najveća imena glumačke akcijske scene, Jason Statham, Andy Garcia, Sylvester Stallone i Dolph Lundgren donose novu dozu akcije, uz pridruženog člana 50 centa.

Izašao je trailer četvrtog nastavka, a posljednji dan snimanja Sylvester Stallone iskoristio je da na Instagramu objavi kako, nakon 12 godina, napušta ovaj izuzetno popularan filmski serijal. Stallone je pri tome rekao kako liderstvo ove franšize prepušta Jasonu Stathamu.

Stallone se ponovo pojavljuje u ulozi Barneya Rossa, vođe grupe plaćenika koji nastavljaju sa svojim misijama širom svijeta, bilo da se radi o ubistvima ili spašavanjima. Scott Waugh je reditelj četvrtog dijela franšize u kojem glume i Jason Statham, Dolph Lundgren i Randy Couture, dok su novi glumci u franšizi Megan Fox, Andy Garcia, 50 Cent i drugi. Statham glumi Leeja Christmasa, Rossovu desnu ruku, a sada se pretpostavlja da će postati vođa plaćenika u budućim nastavcima.

Stallone je režirao prvi film iz franšize Plaćenici te je potpisao scenarije prva tri dijela koji su do sada na kino blagajnama širom svijeta zaradili više od 800 miliona dolara.

Pročitaj
Cowboy Carter

Film Plaćenici 4 moći ćeš pogledati u kinima u septembru u distribuciji Blitz filma.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum