Trenutno čitaš
Konačno znamo kad stiže treća sezona serije Bridgerton!

Konačno znamo kad stiže treća sezona serije Bridgerton!

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Nema potrebe da se obraćamo Lady Whistledown da bismo saznali datume premijere treće sezone serije Bridgerton. Netflix i Shondaland su otkrili da se serija vraća 2024. i izlazi u dva dijela.

Prve četiri epizode će biti premijerno prikazane 16. maja, a sljedeće četiri 13. juna. Treća sezona serije, inspirisane knjigama Julie Quinn koje prate živote porodice Bridgerton, posvećena je ljubavi između Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton).

Netflix

Iako Penelope već dugo gaji osećanja prema svom prijatelju Colinu, odustala je od ideje da će ikada biti zajedno nakon što je čula kako je svojim prijateljima na Balu u drugoj sezoni rekao da “nikada neće ni sanjati da joj se udvara”. Ali to ne znači da ona u potpunosti odbacuje mogućnost pronalaska ljubavi.

Kako piše u sinopsisu Netflixa, Penelope se nada da će naći muža ove sezone, ali se ne osjeća samouvjereno. Nakon što se Colin vrati sa svojih ljetnih putovanja i vidi da se Penelope drži na distanci od njega, on joj nudi pomoć u potrazi i izgradnji njenog samopouzdanja. Ali može li se njihovo prijateljstvo pretvoriti u nešto više?

Netflix

Netflix je, naravno, već obnovio seriju Bridgerton za četvrtu sezonu, iako tema sezone još nije poznata. Ako se za izvor uzme treći roman, onda će u centru pažnje biti umjetnički nastrojen Benedict, koji se zaljubljuje u Sophie Beckett, kćer grofa koja je bila sakrivena i prisiljena da radi kao kućna pomoćnica od svoje zlobne maćehe.

Očekuje se da će Bridgerton trajati osam sezona, a svaki dio se fokusira na drugog brata ili sestru. Nakon Daphne, Anthonyja, Colina i Benedicta, serija bi teoretski trebala preći na Eloise, Francescu, Hyacinth i Gregoryja, dajući svakom od njih sretan kraj.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum