Trenutno čitaš
Koktel Toma Hanksa je postao viralan na internetu, ali sastojci bi te mogli iznenaditi

Koktel Toma Hanksa je postao viralan na internetu, ali sastojci bi te mogli iznenaditi

Indomie
Indomie

Tom Hanks je uvjeren da je napravio sjajan novi koktel, a postao je viralan na društvenim mrežama. 

Tokom pojavljivanja u emisiji The Late Show sa Stephenom Colbertom, popularni glumac objasnio je da je igrom slučaja smislio sumnjiv novi koktel. Jedina dva sastojka? Dijetalna kola i šampanjac.

Tom Hanks, odlučio je da pomiješa šampanjac i dijetalnu kolu za izmišljotinu koju on naziva… Diet Cokagne. Ignorišući kako to zvuči kada se izgovori naglas, sigurno se ova dva okusa ne uklapaju? Pa, Tom čvrsto stoji iza izjave da je njegovo piće “bilo ukusno”.

Objašnjavajući kako je došlo do genijalnosti (ili katastrofalne kreacije), Tom je objasnio da baš i nije ljubitelj alkohola. Umjesto toga, kao i mnogi od nas, on instinktivno uzima pjenušavu dijetalnu Coca-Colu. Ali tokom prazničnog perioda, Tom je odlučio da se prepusti, zamolivši poslužitelja da doda samo malo šampanjca u njegovu već pjenušavu dijetalnu kolu.

“Svi su govorili, ‘ti si lud'”, prisjetila se zvijezda. “Rekao sam, ‘pa, možda sam lud, ali želim da proslavim sezonu’.” “Tako sam popio gutljaj ovoga, a bilo je ukusno.”

@insidelooktvmagazine

Pročitaj

Tom Hanks told the world about Diet Cokagne and Actress Elizabeth Banks tried it with @archerroosewines and it was fabulous! #tomhanks #elizabethbanks #champagne #cokagne #dietcokagne #drinks #reels #entertainment #bestfriends #hollywood #reelsinstagram #taylorswift

♬ original sound – insidelooktvmagazine

Piće je postalo izuzetno popularno na TikToku i društvenim mrežama, a većina rezultata se slaže da je piće hit. Jedan korisnik je napisao: „Vjerujemo u Tom Hanksa. #Cokagne – uopšte nije loše!” Drugi se složio, rekavši da je “imalo ukus raja”. Elizabeth Banks, proslavljena glumica i rediteljka, čak se uključila u akciju.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum