Trenutno čitaš
Koja muzika nam ove nedjelje okupira zvučnike?

Koja muzika nam ove nedjelje okupira zvučnike?

muzika

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka. Nova muzika koja je obilježila proteklu sedmicu je tu, i puni nam baterije za predstojeće dane. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju playlistu.

COLDPLAY – feelslikeimfallinginlove

Početak ljeta u znaku novog singla grupe Coldplay. Novu pjesmu „feelslikeimfallinginlove“ bend Coldplay je nedavno predstavio posjetiocima na koncertu u Budimpešti 16. juna. Deseti studijski Coldplay album „Moon Music“ biće objavljen 4. oktobra.

KEHLANI – CRASH

Novi album Kehlani predstavlja naslovnom numerom. Za njega kaže da je najzabavnije, najbučnije, najispunjenije i najrasterećenije izdanje do sada. Takođe vjeruje da će mnogima postati omiljeni album tokom ljetnjih meseci.

GRIFF – Anything

Novi singl Griff je objavila dan prije nego što je nastupila kao predizvođač na koncertu Taylor Swift u Vembli areni. Na albumu „Vertigo“ biće objavljen u drugoj polovini jula.

AYA NAKAMURA – 42

Uvažena francuska afro pop pjevačica Aya Nakamura se vraća singlom „42“ u kojem je pružila podršku protiv sve prisutnijeg ageisma.

SMALL TOK x MICHAEL ROSE – Dirty Love

Warner Music je udružio snage sa uvaženom EDM etiketom Ensis Records i pokrenuo lejbl Balkan Elektro namijenjen dance umjetnicima ne samo Balkana već čitavog svijeta. U sklopu ove etikete predstavljamo singl „Dirty Love“ DJ dua Small Tok i pjevača Michaela Rosea.

Pročitaj
The perfect couple Netflix serija

TONES AND I – Dance With Me

Australijska pop pjevačica najavljuje album „Beautifully Ordinary“ koji će biti objavljen početkom avgusta. Na jesen Tones kreće na veliku turneju po Americi, Aziji i Evropi.

Naslovna fotografija: Pinterest

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum