Trenutno čitaš
Kim Cattrall izgledala fenomenalno poput disco dive na premijeri filma

Kim Cattrall izgledala fenomenalno poput disco dive na premijeri filma

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Crveni tepih je zablistao kada se pojavila fenomenalna glumica Kim Cattrall u svjetlucavom rozo – ljubičastom izdanju poput disco dive.

Kim Cattrall nikada nas ne iznevjeri kada su u pitanju njeni besprijekorni izbori modnih kombinacija. 66-godišnja glumica napravila je još jedan modni moćni potez, stigavši ​​na crveni tepih u New Yorku.

Jamie McCarthy/Getty Images

Kim Cattrall je prisustvovala premijeri dokumentarnog filma “Happy Clothes”, njene prijateljice i poznate modne dizajnerke Patricia-e Field.

Glumica je privukla pažnju prisutnih u lijepoj i svjetlucavoj odjeći, sa svijetlo ružičastim hlačama i svjetlucavim trobojnim topom.

Darla Khazei/INSTARimages

Izgled je upotpunila ljubičastom jaknom boje šljive prekrivenom šljokicama, kao i bež štiklama, sunčanim naočalama i clutch torbicom, koja savršeno pristaje uz njene neon roze hlače.

Nakon premijere, Kim Cattrall se oglasila na društvenim mrežama, kako bi pokazala rezultate svoje glamurozne fotografije, “Čestitam mojoj najdražoj prijateljici i saradnici Pat”, napisala je zvijezda.

Pročitaj

Darla Khazei/INSTARimages

Patricia Field je poznata kao dugogodišnja modna dizajnerkaa u HBO popularnoj seriji Seks i grad u kojem je Kim Cattrall glumila uz Sarah Jessicu Parker, Cynthiju Nixon i Kristin Davis.

Izvor: tomandlorenzo.com

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum