Trenutno čitaš
KAOS dolazi, a Jeff Goldblum je kralj (svih bogova)

KAOS dolazi, a Jeff Goldblum je kralj (svih bogova)

KAOS Netflix serija

KAOS, nova serija Jeffa Goldbluma vodi nas na vrh planine Olimp. Predstojeća drama preuzima sve što znamo o grčkoj mitologiji i okreće naglavačke sa savremenim obrtom, a sa Goldblumovim Zeusom, okrutnim Kraljem bogova, u centru pažnje.

Prvi snimak serije KAOS otkriva da ćemo uskoro vidjeti novu stranu Jeffa Goldbluma. Da, možemo očekivati ​​da će Zeus odisati čudnim šarmom dok nosi trenerke. Ali Zeus je takođe svemoćno biće koje je odlučno da zadrži taj status na bilo koji način. Kada Zeus traži poštovanje, to je naredba, a ne zahtjev.

Zato nastavi da čitaš i saznaj sve o mračnoj komediji, prije nego što dođe na Netflix 29. avgusta.

O čemu je KAOS?

Riječ je o panteonu bogova, smrtnika i svih između njih koji nastanjuju intrigantni svijet KAOS-a. Zeus je na vrhu mitološkog lanca ishrane kao Kralj bogova, položaj u kojem uživa već duže vrijeme. Onda jednog dana otkriva nezamislivo – boru na čelu. Paranoja se gradi, vodeći vrhovno božanstvo opasnim i nestabilnim putem. Zeus je uvjeren da je njegov pad blizu i posvuda vidi predznake propasti.

I u pravu je što je zabrinut, jer Zeusov nekadašnji prijatelj, a sada zatvorenik, Prometej, smišlja plan da ga sruši. Plan uključuje tri različita čovjeka, od kojih svi nisu svjesni svog kosmičkog značaja ili uloge koju moraju odigrati u spašavanju svijeta.

Pročitaj

kaos netflix
Netflix

Dok se Zeus bori sa svojim najvećim strahovima, ostatak njegove porodice spletkari i propada na svoj način. Tu je Zeusova žena koja planira zavjeru, Hera (Janet McTeer); njegova komplikovana braća, Had (David Thewlis) i Posejdon (Cliff Curtis); i njegov buntovni sin Dioniz (Nabhaan Rizwan).

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum