Trenutno čitaš
Jennifer Lopez objavila novu kolekciju cipela u stilu dive iz 60-tih!

Jennifer Lopez objavila novu kolekciju cipela u stilu dive iz 60-tih!

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Jennifer Lopez upravo je objavila još jednu Revolve kolekciju cipela. Kolekcija sadrži glamurozne detalje koje bismo i očekivali od linije koju je dizajnirala J.Lo, ali ovaj put sve je u sjaju i bojama, koje podstiču serotonin hormon sreće.

Jennifer Lopez najavila je ovu kolekciju objavom na Instagramu sa nekoliko ultra glamuroznih fotografija iza kulisa sa snimanja promo kampanje kolekcije, dajući nam svu modnu inspiraciju za ljetni odmor koju bismo mogli poželjeti.

REVOLVE

Fotografije za kolekciju uključuju sjajnu ružičasto-zelenu haljinu s uzorkom s rebrastim izrezima u obliku dijamanta, Barbie ružičastu halter haljinu s resama do koljena, bisernim naramenicama i velikim bijelim cvijetom na izrezom i šljokičastim izrezom bez leđa, na koji bi Diana Ross bila ponosna.

REVOLVE

Oh, a jesmo li spomenuli cipele? Jenny from the Block pokazala je nekoliko štikli kao što su zelene, svjetlucave Mary Janes cipele i jarko ružičaste sandale s petom i detaljima od umjetnog krzna. Uparen s velikom retro kosom i nekim visećim upečatljivim naušnicama, efekat je dive iz kasnih 60-ih.

Pročitaj

REVOLVE

I to je ideja: Jennifer Lopez nije od onih koji igraju na sigurno sa izborom cipela. “Nosila bih kristalne platforme s farmerkama jednako lako kao i sa svojom haljinom za Grammy”. Oduvijek sam vjerovala, pogotovo na današnjoj modnoj sceni, da nema pravila. Stilizujte cipele kako god želite! Ono što se vama čini ispravnim je ono u čemu ćete izgledati i osjećati se najbolje!”, kaže JLO.

REVOLVE
REVOLVE
REVOLVE
REVOLVE

Izvor: instyle.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum