Omlet je mnogima omiljeni doručak. Jaja su kalorična i puna proteina i upravo zbog toga ih često biramo na početku dana. U našem receptu saznaj kako da obogatiš svoj omlet sa omiljenim Indomie nudlama.
Sastojci:
- 1 pakovanje instant nudli Indomie Mi Goreng (ukus piletine)
- 1/2 šolje narezanih pilećih viršli
- 2 jaja na sobnoj temperaturi
- 1/4 šolje luka (nasjeckanog na kockice)
- Maslinovo ulje za kuvanje
- Voda za kuvanje nudli
Priprema:
Zagrij vodu do ključanja i skuvaj nudle bez arome. Kuvane Indomie nudle procijedi i ostavi sa strane.
Dodaj jednu kašičicu maslinovog ulja i dodaj u veliku tavu.
Zagrij maslinovo ulje i ubaci nasjeckani luk i hrenovke narezane na kolutiće. Prži dok ne porumeni.
U veliku zdjelu razbij dva jajeta.
Pomiješaj Indomie rezance sa jajima i paketom okusa.
Prži ovu smjesu po 3 minute sa svake strane kao da praviš običan omlet. Stavi omlet na tanjir.
Na omlet pospi prženi luk i hrenovke narezane na kolutiće i preklopi.
Uživaj u jelu!
Ključne riječi