Trenutno čitaš
Imamo 3 serije za vikend bindžovanje

Imamo 3 serije za vikend bindžovanje

djevojke iz autobusa
Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Ako si u potrazi za savršenim TV serijama koje ćeš bindžovati ovog vikenda, imamo nekoliko preporuka koje će te sigurno prikovati za ekran. Bez obzira jesi li ljubitelj napetih drama, intrigantnih političkih priča ili romantičnih istorijskih epopeja, ove tri serije nude nešto za svakoga.

A Man in Full na Netflixu donosi novu dozu uzbuđenja iz radionice Davida E. Kelleyja o padu moćnog mogula za nekretnine. Djevojke iz autobusa na HBO Max, donosi komičnu karakternu dramu o četiri novinarke koje prate predsjedničke kampanje i pritom pronalaze prijateljstvo, ljubav i skandale.  Za ljubitelje romantičnih drama, tu je Bridgerton na Netflixu.

Pripremi kokice i uživaj u ovim fantastičnim serijama ovog vikenda!

A man in full (Netflix)

David E. Kelley stoji iza nekih od najboljih TV drama posljednjih godina, a mogao bi imati još jednu u svojim rukama s Netflix ograničenom serijom A Man in Full. Tvorac Big Little Lies, Anatomy of a Scandal i Netflixovog serijala The Lincoln Lawyer uranja u svijet politike i biznisa u priči o padu mogula za nekretnine.

Regina King je izvršna producentica, serija je adaptacija romana Toma Wolfea, a glumačka postava je predvođena Jeffom Danielsom.

Svih šest epizoda A Man in Full sada je dostupno na Netflixu.

Djevojke iz autobusa (HBO Max)

Nova Max originalna serija „Djevojke iz autobusa“ (The Girls on the Bus) inspirisana je poglavljem iz knjige „Chasing Hillary“ bivše dopisnice New York Timesa, Amy Chozick, „Djevojke iz autobusa“ komična je karakterna drama koja prikazuje četiri novinarke koje prate svaki korak parade manjkavih predsjedničkih kandidata, dok usput pronalaze prijateljstvo, ljubav i skandale. Serija se fokusira na živote i odnose ovih novinarki.

Pročitaj

Svih 10 epizoda je dostupno na HBO Max.

Bridgerton (Netflix)

Stigao je prvi dio treće sezone, popularne Regency drame zasnovane na romanima Julije Quinn. Penelope Featherington (Nicola Coughlan) odlučila je da više neće nastaviti živjeti pod istim krovom kao njena majka. Vrijeme je da pronađe muža. S obzirom da je njeno prijateljstvo sa Eloise (Claudia Jessie) sve napetije, ona se osjeća izolovano. Ali gdje je njen voljeni Colin (Luke Newton)? E, pa prijateljstvo se čini se napokon pretvara u romansu.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum