Trenutno čitaš
IKEA ima novu kolekciju za kućne ljubimce

IKEA ima novu kolekciju za kućne ljubimce

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Nakon dvije godine u stvaranju, Ikea je upravo najavila potpuno novu kolekciju za kućne ljubimce.

Kolekcija švedske maloprodaje prilagođena krznenim prijateljima, ima za cilj da pojednostavi i uljepša život kod kuće s kućnim ljubimcima, fokusirajući se na četiri različite aktivnosti: jesti, spavati, igrati se i sakriti.

IKEA

Jednostavni za čišćenje i otporni na svakodnevnu upotrebu, u asortimanu postoji 29 proizvoda koji uzimaju u obzir potrebe i želje mačaka i pasa i njihovih porodica, a pritom daju prednost sigurnosti.

IKEA

Kolekcija za kućne ljubimce uključuje šarene keramičke zdjele za hranu, podmetače, mekane dekice i krevete koji se mogu prati u mašini, igračke u obliku kosti od prirodne gume i tkanine, moderan šator i kućicu od ratana, i jedna idealna za male prostore, udobna kućica za mačke koja se savršeno uklapa u Ikein svestrani Kallax regal.

Pročitaj

kućni ljubimci
IKEA

Uz doprinose veterinara, stručnjaka za proizvode za kućne ljubimce i ‘zahtjevne grupe mačaka i pasa’, Ikeina kolekcija kućnih ljubimaca temelji se na istraživanju svakodnevnog života, ponašanja i preferencija kućnih ljubimaca.

kućni ljubimci
IKEA

‘U Ikei vjerujemo da su kućni ljubimci porodica. Naš cilj je bio da razvijemo kolekciju proizvoda koje vole naše mačke i u kojima će istinski uživati kao dio svog doma’, kaže Julia Rosenberg, programer dizajna proizvoda u Ikei iz Švedske AB.

kućni ljubimci
IKEA

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum