Trenutno čitaš
Ideje za plažne odjevne kombinacije

Ideje za plažne odjevne kombinacije

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Na plažu najčešće nosimo kupaći kostim, ali odlazak na plažu podrazumijeva i ispijanje kafe ili koktela u kafićima i restoranima na plaži, vožnju brodom ili jednostavno šetnju uz more. Ponekad jednostavno volimo da budemo šik i sređene i na plaži. Ipak je to mjesto gdje provedemo skoro čitav dan, kada smo na godišnjem odmoru.

Evo šta možeš da obučeš na plažu preko kupaćeg kostima.

Mala bijela haljina

Pinterest

Mala crna haljina je must-have u ormaru svake žene. I to znamo odavno. Ovog ljeta treba da imaš i malu bijelu haljinu, koja je obavezan komad i u gradu, ali i na plaži. Mnogi brendovi ove godine imaju u ponudi upravo ove slatke bijele haljinice, a i sve modne blogerke je nose. Plaža nije izuzetak. Odlično će ići uz veliki slamnati šešir.

Tie – Dye maksi haljina

Pinterest

Tie – dye uzorak je odavno vladar “pješčanih pista” na majicama, šorcevima, haljinama ili pareu. Jedno vrijeme ga nismo viđali, ali ovog ljeta se vratio na scenu i to uglavnom na maksi haljinama, koje su takođe popularne. Maksi haljina sa ovim uzorkom preko kupaćeg je moderan izbor i za dan i za noć.

Košulja na pruge

Pinterest

Još jedan “must have” komad ovog ljeta je maksi košulja dugih rukava. Pruge joj dodaju poseban pečat. Obuci je i na plažu preko kupaćeg kostima i ostavi je raskopčanu. Čuvaće te i od sunca, a odaje utisak ležerng šika.

Pročitaj

Cvjetni kimono

Pinterest

Cvjetni kimono preko kupaćeg kostima, može da doda malo raznovrsnosti u tvoj outfit, ako nosiš jednobojni kupaći. Ovo je moderna, romantična i efektna kombinacija. U njemu možeš u bar, a za sekund si spremna i za kupanje.

Haljina sa tufnama

Pinterest

Kratka haljinica sa tufnama, zakopčana ili raskopčana za opušteniji izgled je takođe nešto, što možeš obući na plažu. Bitno je da bude šireg kroja, a ako baš voliš da istakneš struk, možeš se poslužiti nekim tanjim kaišem. Uz ove komade ne zaboravi naočale i šešir svijetlije boje!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum