Trenutno čitaš
Kako stilizovati maramu na glavi tokom ljeta?

Kako stilizovati maramu na glavi tokom ljeta?

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Marama kao modni detalj provlači se kroz dugu istoriju. Ovaj klasični komad se itekako pokazao funkcionalan, a s druge strane tvom outfitu će dati dašak glamuroznosti ili dašak vintage stila.

Bez napora, na jedan elegantan način podigni svoj svakodnevni izgled na viši nivo i uživaj u svom tropskom odmoru ili ljetnoj šetnji morskom obalom. Ultra ti donosi nekoliko popularnih načina nošenja marama ovog ljeta koji će ti pomoći da postigneš izgled Audrey Hepburn ili Bridget Bardot.

Italijanski način vezivanja marame

Pinterest

Zaljubljeni smo u “italijanski” način vezivanja marame. Jednostavno zamotaj maramu s krajevima na potiljku i krajeve pusti niz leđa, pošto ih zavežeš. Voila!!! Uživaj u šik izgledu koji će ti obezbijediti ovaj jednostavan način nošenja marame.

Napravi trake za glavu

Pinterest

Veoma jednostavan način da svoj ljetni izgled upotpuniš je traka oko glave koju lako možeš napraviti od marame. Savij i zarolaj maramu i prčvrsti je ispod potiljka ili napravi mašnu na vrhu. Traka za glavu izgleda odlično bilo da se radi o kratkoj ili dugoj kosi.

Pročitaj
sophia loren ljeto

Vezivanje kose maramom

Pinterest

Nisko ili visoko vezivanje jednostavnog čvora oko repa i puštanjem krajeva da vise pozadi je jednostavan način da svom repu dodaš volumen i dužinu.

Stari holivudski način vezivanja marame

Pinterest

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum