Trenutno čitaš
Hoće li i Meghan Markle napisati bombastičnu autobiografiju?

Hoće li i Meghan Markle napisati bombastičnu autobiografiju?

autobiografija meghan markle

Biografija princa Harryja „Spare“ spremna je za objavljivanje do sredine januara 2023. godine, a prvi spojleri već izazivaju tremu kraljevske porodice dok čekaju otkrivanje neprijatnih detalja, posebno u vezi sa Williamom. Novitet, međutim, još više potresa englesku monarhiju: čini se da će nakon Harryjeve knjige uslijediti autobiografija Meghan Markle.

Foto: Getty Images

Prema izvještajima Daily Mail-a, par je 2021. godine potpisao ugovor o četiri knjige s izdavačem Penguin Random House. Dok je Harry dobio avans od 20 miliona dolara za „Spare“, Meghan Markle je prošle godine objavila knjigu za djecu „Klupa“ opet kod istog izdavača. Par trenutno radi na knjizi na temu dobrog života. Time su knjige za Penguin Random House na broju tri, a čini se da će četvrta i posljednja biti autobiografija Meghan Markle.

Foto: Getty Images

“Vojvotkinja od Saseksa planira da bude potpuno iskrena o svom vremenu u centru pažnje kraljevske porodice… i da ne ostavi ništa nedorečeno”, rekao je izvor za Daily Mail. Nakon intervjua para datog Oprah Winfrey, dokumentarca „Harry & Meghan“ i knjige „Spare“, čini se da je par voljan pronaći dodatne pozadinske priče koje će ispričati na radost fanova i štampe. Pitanje novca ili popularnosti? Neki kraljevski komentatori vide potez Meghan Markle čak kao strategiju da se kandiduje na američkim izborima.

Foto: Getty Images

Holivudski agent je za The Mail rekao: “Bio bih iznenađen da Meghan ne objavi svoju priču, zapravo. „Spare“ je očigledno prilika princa Harryja da kaže svoje, a verzija Meghan Markle je podjednako ubjedljiva. Mislim, kako glumica završi udajom za princa?” Zatim je dodao: “Ako vojvotkinja od Sussexa ima političke ambicije, ovaj potez bi imao još više smisla”, napominjući kako su predsjednici Clinton, Obama i Trump napisali knjige u kojima izlažu svoja uvjerenja prije nego što su se kandidovali za tu funkciju. A od Buckinghamske palate do Bijele kuće je samo mig.

Pročitaj
serija bridgerton, maj na netflixu

 

Izvor: elle.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum