Trenutno čitaš
Hit-serija „Shetland“ vratila se na Pickbox NOW u novom izdanju!

Hit-serija „Shetland“ vratila se na Pickbox NOW u novom izdanju!

Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Osma sezona nagrađivane britanske serije „Shetland“ donosi uzbudljive promjene, nove likove i zaplete zadržavajući klasičnu kvalitetu koja je zaslužila šest nominacija za nagradu BAFTA Scotland. BBC je nakon kratke stanke odlučio da Ashley Jensen kao detektivka Ruth Calder preuzima ulogu glavne detektivke na ostrvu Shetland. Šest uzbudljivih epizoda biće dostupno svaki petak na Pickbox NOW.

Prva epizoda pruža uzbudljiv pogled u budućnost serije predstavljajući nove likove. U središtu je radnje detektivka Calder koja se vraća na ostrvo Shetland, suočena s izazovima i tajnama iz prošlosti. Ashley Jensen briljira u ulozi odlučne i kompleksne detektivke unoseći svježinu u rješavanje slučajeva s novim ženskim pogledom.

Pickbox

Samo neke od promjena koje donosi osma sezona su i intrigantni likovi poput odbjegle Ellen Quinn do neustrašivih ubica Howella i Nowaka. Nove dinamike među likovima, poput partnerstva između Calder i Tosh McIntosh, održavaju duh serije podsjećajući na klasike poput Cagney i Lacey iz prijašnjih serija.

Nakon mnogih nominacija za bagradu BAFTA, serija „Shetland“ i dalje ostaje vjerna svojim korijenima i obožavateljima održavajući duh prave britanske kriminalističke drame. Pickbox NOW pripremio je savršeno iznenađenje kako bi gledanje nove sezone bilo još bolje!

Pročitaj

Gledanje serije „Shetland“ još je bolje na redizajniranoj Smart TV aplikaciji koja je preglednija i nudi bolje iskustvo streaminga serija. Za one koji u decmbru radije gledaju romantične božićne filmove, Pickbox NOW trenutačno nudi čak tri besplatna filma – potrebno je jednostavno besplatno se registrovati!

Nemoj propustiti nove epizode serije „Shetland“ svaki petak na Pickbox NOW, a prvu epizoda je već dostupna.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum