Trenutno čitaš
Hailey Bieber je predstavila nova Rhode džepna rumenila

Hailey Bieber je predstavila nova Rhode džepna rumenila

hailey bieber rhode rumenilo 1
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Svi su čekali da Hailey Bieber lansira svoja nova rumenila i konačno su tu. 27-godišnjakinja je na Instagramu otkrila nova Rhode džepna rumenila i ona su zauzela vrh naše liste želja.

Rumenila će biti dostupna u 6 lijepih nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože.

hailey bieber rhode rumenilo 4
Instagram/haileybieber

Vlasnica brenda za ljepotu zna o čemu govori kada je šminka u pitanju, među prvima je pokrenula tomato girl estetiku i trendove latte šminke. Ali do sada, osim nekoliko proizvoda za usne, Rhode je lansirao samo proizvode za njegu kože i ovo će biti prvi koraci brenda u industriji šminke gdje će se pridružiti brendovima poput Rare Beauty Selene Gomez i Fenty Beauty Rihanne.

Rumenila dolaze u nizu boja uključujući: Piggy – bebi roze; Juice Box – jarko roze; Spicy Marg – svijetlo koralna; Freckle – neutralna breskva; Sleepy Girl – nježno ljubičasta i Toasted Teddy – bronzana terakota.

Pročitaj
Versace Icons kampanja

hailey bieber rhode rumenilo
Instagram/@trendmood1

Hailey je ranije podijelila svoju ljubav prema blistavijoj bazi tako da ne čudi što su rumenila prepuna sastojaka koji vole kožu i ostavljaju vlažan finiš.

Prema Rhodeovoj web stranici, rumenila “bude obraze i usne satenskim, raspršenim rumenilom koje se glatko topi i ostaje cijeli dan. To je lagana formula koja hidratizira kožu i ostavlja sjajni finiš bez masnog osjećaja .”

hailey bieber rhode rumenilo 3
Instagram/haileybieber

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum