Trenutno čitaš
Ofenbach, Alok i Oliver Tree donose hitove teške milijardama strimova na glavnu binu EXIT festivala!

Ofenbach, Alok i Oliver Tree donose hitove teške milijardama strimova na glavnu binu EXIT festivala!

EXIT

Tesla Universe glavna bina EXIT festivala upravo je dobila moćno pojačanje! Hitove čija se težina mjeri milijardama strimova donose višestruko nagrađivani francuski duo Ofenbach, brazilski superstar Alok i ekscentrična viralna pop senzacija Oliver Tree, a stižu i Sam Divine & Hannah Wants, Lady Lee i Divolly & Markward!

Svi oni pridružuju se zvjezdanoj postavi Exitove glavne bine, koju predvode pop-rap ikone Black Eyed Peas, pokretačka snaga benda Rage Against the Machine Tom Morello, utemeljivač globalnog trap zvuka Gucci Mane, osnivači grupe Sepultura – braća Cavalera, Steve Angello, John Newman, Kenya Grace, Iniko i niz drugih!

EXIT
Foto: EXIT Promo

Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, biće održano od 11. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. juli, rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini!

 Chartbusters Bringing The Heat To EXIT Starseeds 2024

 Superpopularni hitmakerski dvojac Ofenbach potpisuju pjesme koje u zbiru broje više od tri milijarde slušanja, poputWasted Love, Head Shoulders Knees & Toes, Katchi, Hurricanei najsvježiji Overdrive, što ih čini najstrimovanijom francuskom grupom na svijetu! Već 2016. godine njihov hit Be Mineosvojio je radijski etar, zavrijedio zlatnu plaketu i zauzeo mjesto na vodećim Billboard listama. Pjesmama Around The Firei You Don’t Know Me dobili su podršku vodećih svjetskih izvođača kao što su Robin Schulz i Tiësto, a svoje megauspješne numere okupili su 2022. godine na debitantskom LP-ju I.

EXIT
Foto: EXIT Promo

Pridružuje se brazilski superstar Alok, jedini DJ koji je čak dva puta nastupao pred više od milion ljudi! Na najprestižnijoj DJ Mag listi rangiran je kao četvrti najbolji DJ na svijetu, a na EXIT donosi planetarno popularne hitove poput Don’t Cry For Me sa Jason Derulom, In My Mind sa John Legendom, „Don’t Say Goodbye sa Tove Lo i Ilkay Sencan, remiks Peace Of Your Heart, kao i Hear Me Now“, jednu od njegovih najljepših pjesama.

Na Tesla Universe glavnu binu stiže viralna senzacija i svestrani kalifornijski umjetnik performansa Oliver Tree, koji spaja humor, muzički i vizuelni izraz. Njegov drugi album Cowboy Tearsiz 2022. godine našao se na sedmom mjestu Billboard liste najboljih alternativnih albuma, a krasi ga i saradnja sa Robinom Schulzom na hit singlu Miss You“, koji broji više od 250 miliona pregleda samo na YouTubeu! Treći studijski album Alone In A Crowd predstavio je u jesen prošle godine, a na njemu se našla i pjesma One & Onlyčiji je spot sniman u Beogradu!

EXIT
Foto: EXIT Promo

Rasplesane house bitove donose i britanske producentkinje i DJ-ice Sam Divine & Hannah Wants u zajedničkom nastupu na Exitovoj glavnoj bini, a pridružuju se i predstavnici domaće DJ scene koje čine beogradski tandem Divolly & Markward i svjetski popularna Lady Lee!

Pročitaj

 Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, biće održano od 11. do 14. jula 2024. na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. juli, rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini. Četvorodnevne ulaznice po promo cijeni od 138 KM i uz uštedu od 40% dostupne su na sajtu EXIT festivala, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po cijeni od 69 KM i uštedu od 40%.

 

Naslovna fotografija: EXIT Promo

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum