Trenutno čitaš
Stajling frizure za proljeće: Mokri bob!

Stajling frizure za proljeće: Mokri bob!

Mokri bob
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Znamo da je bob frizura must have 2024. godine, ali ako žudiš za osvježenjem svog stila frizure ovog proljeća, postoji jedan jako popularan trend – mokri bob. 

Mokri bob je inkarnacija klasičnog bob stila, ali s naglaskom na definiciji i svježini. Ideja je postići izgled kose natopljenim sjajem i vlagom, dajući joj rosnu dimenziju.

Kako stilizovati mokri bob?

Oblikovanje: Dužina mokrog boba može se prilagoditi individualnim karakteristikama, stvarajući dužinu koja se kreće između usana i sredine vrata. Važno je da oblik bude oštar i precizan.

Tekstura: Ključno je postići mokri izgled kose. To možeš postići na dva načina. Prvi je korištenjem proizvoda za stilizovanje. Druga opcija je korišćenje omiljenih maski za obnavljanje ili hidrataciju kao styling proizvoda. Ovo ne samo da daje definiciju kosi već i dugoročno jača kosu.

Detalji stila: Nakon postizanja željene teksture, možeš dodati neke cool-girl detalje. Pokušaj kosu zataknuti iza jednog ili oba uha, što možeš dodatno naglasiti elegantnim naušnicama za večernji izlazak. Bočni razdjeljak je takođe popularan i savršeno se slaže s mokrim bobom.

Svestranost hidro boba čini ga pogodnim za razne prilike, od ležernih izlazaka do svečanijih događaja. Njegov uglađeni, ali lak izgled čini ga odličnim izborom za bilo koju ležernu postavu.

Mokri bob se takođe može dotjerati za posebne prilike kao što su večere, zabave ili koktel događaji. Upari ga s elegantnim dodacima kao što su statement minđuše ili odvažni ruž za usne za glamurozan dodir. Njegov moderan zaokret dodaje sofisticiranost svakom večernjem outfitu.

Pročitaj
Pinterest trendovi ljeto 2024

Ovaj stil omogućava praktičan i pristupačan način postizanja sofisticiranog izgleda koji je jednako moderan kao i funkcionalan. Isprobaj ga ovog proljeća i osvježi svoj izgled!

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum