Trenutno čitaš
Apples Never Fall, još jedna mini serija snimljena po knjizi Liane Moriarty

Apples Never Fall, još jedna mini serija snimljena po knjizi Liane Moriarty

Apples Never Fall

“Apples Never Fall”, treća je knjiga australijske autorke Liane Moriarty koja je prilagođena za televiziju, nakon popularnih serija “Big Little Lies” i “Nine Perfect Strangers ”.

Mini-serija od sedam epizoda o ogorčenoj porodici i nestaloj ženi, premijerno je prikazana na Peacock-u 14. marta.

Svi u West Palm Beachu poznaju porodicu Delaney zbog njihove dugogodišnje teniske akademije. Ali kada se Joy i Stan penzionišu i kada im na prag stigne mlada žena – svijet cijele porodice se okreće naglavačke. A kada Joy, iznenada nestane, njeno četvoro djece pokušavaju da povežu sve što su mislili da znaju o svojim roditeljima.

“Apples Never Fall” počinje iznenadnim nestankom Joy Delaney (Anette Bening). Do svog penzionisanja samo nekoliko mjeseci prije, Joy je provela decenije vodeći tenisku akademiju u West Palm Beachu sa svojim suprugom Stanom (Sam Neill). Njihovo četvero djece nosi emocionalni prtljag odgajanja elitnih sportista. Troy (Jake Lacy) je kanalisao svoje konkurentske instinkte u rizični kapital; crna ovca Amy (Alison Brie) ne može zadržati posao; Brooke (Essie Randles) ima praksu fizikalne terapije za koju neće priznati da propada; Logan (Conor Merrigan Turner) ne može pobjeći iz orbite svoje porodice, odbijajući priliku da počne iznova kako bi ostao blizu kuće.

Pročitaj

PEACOCK

Ove tenzije mogle bi stvoriti utemeljenu porodičnu dramu, ali su pojačane nizom senzacionalnih obrta. Joyino neobjašnjivo odsustvo dijeli radnju na dvije vremenske linije. U sadašnjosti, Stanova istorija emocionalnog zanemarivanja čini ga ne samo lošim mužem, već i potencijalnim osumnjičenim. A u prošlosti, Joy i Stan prihvataju ženu po imenu Savannah (Georgia Flood) koja tvrdi da bježi od nasilne veze.

Svaka epizoda “Apples Never Fall” nosi naziv i posvećena je drugom članu porodice Delaney.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum