Trenutno čitaš
Evo šta sve znakove očekuje u narednih 6 sedmica ​​tokom tranzita Marsa u Škorpiji

Evo šta sve znakove očekuje u narednih 6 sedmica ​​tokom tranzita Marsa u Škorpiji

Bingo - Osmomartovski projekat
Bingo - Osmomartovski projekat

Intenzitet i intrige rastu sve do 24. novembra dok se moćna planeta Mars ukopava u zavodljivu Škorpiju. Veze se produbljuju pod tranzitom Marsa u Škorpiji. Dobićete snažan osjećaj kome možete vjerovati! Takođe je korisno znati gdje se očeličiti.

Ako ste zaljubljeni, možete unijeti toplinu u prednovogodišnju sezonu! Dok požudni Mars prelazi u seksi Škorpiju, nova veza mogla bi se rasplamsati. Crvena planeta Mars je presretna da zapali vašu želju (Mars upravlja seksualnim nagonom!). Ali upamtite naše upozorenje o ljubomori i posesivnosti.

Ultra magazin

U svim vrstama veza, upoznajte se s činjenicama prije nego što uprskate stvari! Ako vas je neko izdao, iskoristite ovaj hrabri tranzit Marsa u Škorpiji da odete. Ali znajte da vaše sirove emocije takođe mogu izazvati paranoju. Istražite prije nego što nekog optužite (i ne, to ne znači njuškanje ili narušavanje privatnosti). To vrijedi za romantične partnere, ali i kolege s posla i slično.

Ako ste zaslužili više mjesto na piramidi moći, tranzit Marsa u Škorpiji može vam pomoći da se uspnete na vrh. Iako ćete morati napredovati strateški, izbjegavajte biti lukavi ili nemilosrdni. Saznajte koji je nečiji plan prije nego što nešto učinite. Kad god je moguće, pametno osmislite dobitnu opciju.

Što se tiče ljubavnog i seksualnog života, čarolija se dešava iza zatvorenih vrata tokom tranzita Marsa u Škorpiji – vrijeme koje može ponovno pokrenuti erotsku želju za parove, koji su postali bliski. Vratite umjetnost misterije, senzualnosti, zavođenja i element iznenađenja.

Ultra magazin

Odsutnost, razdvojenost, veze na daljinu, takođe čini srce još milijim i žudnju još većom. Neka vam neko nedostaje malo, a vi u međuvremenu njegujte sebe. Mentalno zavođenje je prava igra, stoga otključajte erotičnost kroz vizuelne elemente, odjeću, mirise i druge ambijente, koji stvaraju raspoloženje.

Ako ste sami, počinju igre mačke i miša! Sa živahnim Marsom u Škorpiji “sad me vidiš, sad me ne vidiš”, izlasci se mogu činiti poput goleme misterije sve do 24. novembra. Škorpija u jednakoj mjeri žudi za intimnošću i privatnošću. Što znači, što vas neko intenzivnije privlači, to će se više razbuktati vaši unutrašnji tjeskobni i izbjegavajući stilovi privrženosti.

Mars je nestrpljiv, ali u Škorpiji nas uči moći da predahnemo, pauziramo, zastanemo. Pričekajte još malo da pošaljete poruku. Ispunite svoj život planovima kako ne biste bili dostupni za sitniš. Budite seksi misterija, ali ne i potpuna enigma (jer to je frustrirajuće!).

A evo kako će tranzitni Mars u Škorpiji uticati na vaš znak i podznak…

Ultra magazin

Ovan

Gdje ima dima, ima i vatre, pa i sljedećih sedmica vi ste sebi najzgodniji u gradu! Požudni Mars šepuri se u znaku Škorpije do 24. 11. i pojačava vaše samopouzdanje. Magnetizam? Draž? Neosporan seksipil? Da, označimo sve te kućice. Dok Mars u Škorpiji želi strast, takođe će poželjeti da igrate za stalno na duge staze. Pokušajte ne slomiti previše srca dok patrolirate tražeći srodnu dušu tokom tranzita Marsa u Škorpiji. Finansijski, bićete briljantni u lovu na zaradu, provizije i druge tokove pasivnog prihoda. Gradite da traje, štedite novac, ali biće ga i za trošenje.

Bik

Sklapanje dogovora postaje potpuna opsesija, dok Mars koji ide u akciju maršira u Škorpiju i vašu zonu partnerstva do 24. 11. Dvije glave su definitivno bolje od jedne tokom ove faze, ali sasvim je druga priča zadržati te glave hladnima.

Osim strasti i požude, Mars vas može zapaliti u vezama – a to bi moglo značiti “nevolje u raju”. Budite strpljivi sa svojim partnerima u svim područjima života. Ali zapamtite: samo zato što kažete “Skoči!” ne znači da će automatski odgovoriti “Koliko visoko?”

Blizanci

Torbica za laptop ili torba za teretanu? Šta kažete na oboje? S poletnim Marsom koji juri u Škorpiju obasjani ste motivacijskom energijom do 24. 11. Iznenađenje: bićete oduševljeni finansijskim tabelama, ali i novim znanjima i kursevima koje pohađate.

Međutim, prije nego što pucate prema Mjesecu, provjerite jesu li vam spremnici napunjeni raketnim gorivom (čitaj: čistom hranom bogatom vitaminima i dovoljno novca da provedete plan). Budite iskusan voditelj projekta tokom tranzita Marsa u Škorpiji. Ne radi se samo o započinjanju misije: takođe je potrebno izvršiti je s integritetom.

Ultra magazin/Pinterest

Rak

Živio glamur! Izlazite iz svoje ljušture na epski način, dok užareni Mars ulazi u Škorpiju i vašu petu kuću kreativnosti, strasti i romantike do 24. 11. Kada je ljubav u pitanju, skloni ste favorizovati ekskluzivne veze, ali ovo bi mogao biti trenutak u kojem ćete konačno otkriti užitak neobaveznog druženja. Dotjerajte se što češće možete, makar samo da biste bili sretni. Osmislite projekat koji biste s ponosom predstavili.

Lav

Dom je mjesto gdje je toplina sljedećih sedam sedmica dok nemirni Mars prolazi kroz Škorpiju i vaš sektor doma. Pritisci i zahtjevi porodice mogli bi vas natjerati da požurite u utočište. Možda je vrijeme da rekonfigurišete svoj dom, stvorite više privatnosti za sebe… ili da slijedite uputstva Virginije Woolf i nađete “svoju sobu” za obavljanje posla izvan svoje kuće. Ako ste Lav koji se voli zabavljati, Mars će stvoriti živu i seksi atmosferu za svako okupljanje koje organizujete.

Djevica

Kada hrabri i vatreni Mars uđe u Škorpiju i vašu komunikacijsku zonu, bićete brzi s pametnom dosjetkom i drskim odgovorom. Upozorenje: Mars dodaje strasni naboj vašoj komunikaciji. Ovo bi moglo biti korisno kada se morate zauzeti za sebe, ali moglo bi srušiti neke mostove ako budete radili 24 sata dnevno do 24.11. Ova tranzitna faza Marsa u Škorpiji može biti dobro gorivo za vašu produktivnost.

Pročitaj

Prijateljstva će biti živahna, ali biće vam jasno koga možete podnijeti, a ko vam ide na živce. Ako se vaš unutrašnji krug smanji, neka bude tako. Barem će ljudi koji ostaju u blizini znati kako to održati stvarnim.

Ultra magazin

Vaga

Vi žarko želite zaraditi sljedećih sedam sedmica dok pametni Mars plamti vašom finansijskom kućom. Neka vas ta vatra vodi prema prosperitetu, do 24. 11. Rizikujte više na poslu, pokrenite projekte. Samo nemojte postati previše pohlepni u potrazi za novcem. Možda ste horoskopski materijalista, ali vaši odnosi s ljudima važniji su od svega. S tim u vezi, šta kažete na osmišljavanje plana koji će i vašim prijateljima pomoći da profitiraju?

Škorpija

Užareni Mars bukti u Škorpiji, podižući vrelinu, strast i vaš poznati magnetični seksipil. Iskoristite ove dane! Ova strastvena planeta posjećuje vaš znak samo svake dvije godine, a vi ćete imati njegovu energizirajuću prisutnost na raspolaganju do 24. 11.

Takođe ćete imati dovoljno zamaha za lični projekat tokom tranzita Marsa u Škorpiji, koji bi se mogao pretvoriti u kult ličnosti s vama u epicentru. Radite dok je željezo vruće i ne brinite ako morate sami krenuti da ovo pokrenete.

Strijelac

Koliko ste tačno “preboljeli”? S Marsom bez ograničenja koji se kreće kroz vašu dvanaestu kuću transformacije do 24.11, spremni ste za detoksikaciju. Od izvlačenja smeća iz vašeg skladišnog prostora do izbacivanja neprijatelja iz vašeg unutrašnjeg kruga, završite ovu sezonu čišćenja sebe i svega oko sebe. S drskim Marsom koji vas podstiče, mogli biste djelovati na brzinu. Ako morate reći zbogom, učinite to sa saosjećanjem – čak i ako ste zauvijek završili.

Ultra magazin

Jarac

Zgrabite megafon i okupite svoje duše do 24. 11, motivator Mars pokreće vas u Škorpiji i vašoj jedanaestoj kući za saradnju. A uz sve ambiciozne planove koje ste složili od početka jeseni, stvarno bi vam dobro došlo nekoliko dodatnih ruku. Radite pametnije, delegiranjem zadataka ili pretvaranjem svojih solo projekata u zajedničke poduhvate tokom tranzita Marsa u Škorpiji. I baš na vrijeme za praznike, vaš se životni užitak vraća. Uključite se u igru ​​bez dnevnog reda i uzmite duže pauze. “Life of party” je dobar izgled za vas.

Vodolija

Jesen ćete završiti ambiciozno, zahvaljujući dolasku brzog Marsa u Škorpiju i vašoj desetoj kući karijere do 24.11. Iskoristite sljedećih sedam sedmica za strateško umrežavanje. Pisanje svojim kontaktima moglo bi dovesti do slučajnog moćnog posla i dobitka. Spremni ste za napredovanje, stoga vjerujte svojim jedinstvenim darovima – i uložite u njihov daljnji razvoj. Vodeći položaj mogao bi vam pasti u krilo. Laskavo, ali prije nego što kažete da, provjerite jeste li zaista spremni za odgovornosti koje uz to dolaze. Možda bi bilo bolje da pokrenete planove za svoj vlastiti projekat. Napravite mjesta za nove uspjehe!

Ribe

Isplivajte na površinu, Ribe, i pogledajte oko sebe! Tragač za uzbuđenjem Mars ulazi u Škorpiju i vašu devetu kuću putovanja i učenja do 24. 11. S gorljivom žudnjom za lutanjem, previše ugodnih dana kod kuće moglo bi izazvati osjećaj klaustrofobije. Prošvrljajte po stranicama za putovanja i nazovite, čak i ako web stranica kaže da je mjesto potpuno popunjeno za prazničnu sezonu. Možete i doći na listu čekanja. Pod ovim spontanim talasom, skočite na let u zadnjem trenutku. Ova preduzetna Marsova faza mogla bi donijeti vašu sljedeću veliku ideju za medijski projekat!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum