Trenutno čitaš
Drugo izdanje Female Founders Summita održaće se 5. marta u Sarajevu

Drugo izdanje Female Founders Summita održaće se 5. marta u Sarajevu

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

U organizaciji Fondacije 787, uz podršku Švedske, te u saradnji sa UN Women BiH, 5. marta sa početkom u 10:30 sati, u sarajevskom hotelu Ibis održaće se drugo izdanje Female Founders Summita, bosanskohercegovačkog samita osnivačica biznisa.

Cilj ovog jednodnevnog događaja je na jednom mjestu okupiti vrhunske preduzetnice iz Bosne i Hercegovine i regiona, ali i najbolje stručnjake i stručnjakinje iz različitih oblasti aktuelnih za osnivačice, preduzetnice, te sve entuzijaste zainteresovane za preduzetništvo.

Učesnice ovogodišnjeg FFS samita, imaće priliku poslušati neke od najuspješnijih i najuticajnijih žena u biznisu kroz najaktuelnije preduzetničke teme, učestvovati na radionicama za razvoj neophodnih vještina današnjice, te uspostaviti nova poslovna partnerstva i kontakt sa akterima iz ekosistema, koji pružaju podršku razvoju preduzetništva.

Pročitaj

Zelena rješenja u poslovanju, inoviranje poslovanja i vještačka inteligencija, te brendiranje i korištenje različitih marketinških alata za rast i razvoj biznisa, samo su neke od tema koje će sa publikom podijeliti Lejla Kraljević, suosnivačica Derubis Caravans; Carla Ferreri, suosnivačica i direktorica platforme Gepek; Selma Prodanović, potpredsjednica Evropske mreže poslovnih anđela (EBAN) i osnivačica globalne platforme za ciljeve održivog razvoja – 1MillionStartups; Luka Aničin, jedan od najvećih regionalnih stručnjaka za mašinsko učenje i umjetnu inteligenciju, te mnogi drugi.

Fondacija 787 već deset godina, kroz veliki broj preduzetničkih programa, podržava preduzetnice i preduzetnike iz cijele BiH i regiona, s ciljem razvoja njihovih biznisa i inovativnih ideja, unapređenja poslovanja na inostranom tržištu, zagovaranja dobrih praksi, te predlaganja aktivnosti i procesa, kako bi se stvorila što uspješnija klima u preduzetničkom ekosistemu u BiH. Aktivnosti Fondacije 787 podržane su od strane Vlade Švicarske.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum