Trenutno čitaš
Donosimo ti novu dozu dobrog zvuka za ovu sedmicu!

Donosimo ti novu dozu dobrog zvuka za ovu sedmicu!

nova muzika
Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Izdavačka kuća Mascom donosi odabrane pjesme koje su ne samo odraz lokalnih preferencija, već i zvuk koji je osvojio svjetske streaming platforme i uvrstio se na relevantne muzičkee top liste širom svijeta. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju playlistu.

CHARLI XCX + SAM SMITH – In The City (DJ HEARTSTRING Remix)

Berlinski DJ duo Hearstring su miljenici evropske dance-trance scene. Elektro pop hit singl „In The City“ koji prestavljaju Charli XCX i Sam Smith je ovom verzijom dobio stadionski huk.

KENYA GRACE – Paris

Kenya Grace je mlada britanska kantautorka. Njen singl „Strangers“ je umiljata i euforična drumm’n’bass tema koju je Keny odsvirala, otpjevala i snimila u svojoj spavaćoj sobi. Sljedeći uspeh koji je pomenuta pjesma postigla (No.1 u Velikoj Britaniji). Kenya je upravo objavila novu pesmu pod nazivom „Paris“.

SIA – Gimme Love (Sentinel Remix)

Iza imena Sentinel su tri brata koji su zaljubljenici u trance zvuk i prilično su poznato ime u okvirima tog žanra. Fenomenalna pjesma koju izvodi Sia je sada dobila remiks za velike trance festivale.

MIKE SHINODA – Already Over (Part 2)

Pročitaj

Frontmen sastava Linkin Park Mike Shinoda je upravo objavio solo EP „The Crimson Chapter“. Ovo izdanje je u mnogome drugačije od onoga što radi u okviru svog matičnog benda. Singl „Already Over (Part 2)“ je prava energetska bomba za sve ljubitelje alt roka, repa, i nu metala.

STADIUMX, SAM MARTIN, AZAHRIAH – Heaven (Mark Roma Remix)

Mađarski producentski tim Stadiumx, Sam Martin i Azahriah predstavlja još jedan remiks singla „Heaven“. Ovaj potpisuje holandski DJ Mark Roma.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum