Trenutno čitaš
Donosimo ti novu dozu dobrog zvuka!

Donosimo ti novu dozu dobrog zvuka!

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka. Nova muzika je tu, i puni nam baterije za predstojeće dane. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju playlistu.

TONES AND I – Dreaming

Vlasnica najvećeg hita u 2020. godini „Dance Monkey“ sprema novi album koji će biti objavljen ovog ljeta. Pjesmom „Driming“ najavljuje seriju singlova koji će voditi ka tom izdanju. Takođe Tones And I će biti pred-izvođač pjevačici P!NK na turneji po Australiji i Novom Zelandu.

BELLA POARCH feat. 6ARELYHUMAN – Don’t Like Anybody

„Ova pjesma duboko rezonuje sa mojom introvertnošću. Nadam se da će su njoj prepoznati oni koji su kao ja i koji ne žele da budu sa bilo kim osim sa osobom koja će ih zgrabiti i pored koje se nikada neće osećati usamljeno“, kazala je Bella Poarch.

DON TOLIVER – Bandit

Pročitaj

Američki reper, pjevač, autor Don Toliver je za potrebe novog singla „Bandidt“ iskoristio sempl pjesme „One More Hour“ Tame Impale koja postiže viralan uspjeh po pitanju upotrebe zvuka u videima na TikTok platformi. Don planira da krajem godine objavi četvrti studijski album.

TIËSTO, RUDIMENTAL & ABSLUTLEY – Waterslides

Najpoznatiji holandski producent Tiësto već neko vrijeme svoje velike festivalske bastupe završava upravo ovom pjesmom. Dokazujući fantastičnu prilagodljivost svim žanrovima savremen dens muzike Tiësto je sada objavio drum’n’bass singl zajedno sa UK garage triom Rudimental i pevačicom Absolutely.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum