Trenutno čitaš
Donosimo HBO preporuke za juli mjesec

Donosimo HBO preporuke za juli mjesec

L'Occitane
L'Occitane

Zanimljiv mjesec na HBO kanalima je pred nama. Mnoštvo novih epizoda, sezona i filmova. Odabrali smo za tebe najzanimljivije novitete u kojima možeš uživati u ljetnjem vremenu u mjesecu julu. 

PREMIJERA NOVIH EPIZODA HBO SERIJE – IRMA VEP

HBO

Američka filmska zvijezda razočarana svojom karijerom i nedavnim prekidom dolazi u Francusku kako bi glumila “Irmu Vep” u rimejku klasika nijemog filma “Les Vampires”. Razlike između nje same i lika koji glumi počinju se zamagljivati i pretapati.

SHERLOCK HOLMES: IGRA SJENA 

HBO

Robert Downey Jr. i Jude Law ponovo glume Holmesa i Watsona. Briljantni detektiv Sherlock Holmes obračunaće će se s opakim profesorom Moriartyjem nakon što otkrije zločinački naum koji bi u potpunosti destabilizovao zapadni svijet.

ZA SMRT NEMA VREMENA

HBO

Život Jamesa Bonda nakon penzionisanja na Jamajci prekine se kada stari prijatelj iz CIA-e zatraži njegovu pomoć u spašavanju otetog naučnika. Misija vodi Bonda u sukob s misterioznim zločincem naoružanim opasnom novom tehnologijom. Premijera 10. jula.

PORODICA ADDAMS 2: IZLET

HBO

Tražiš način da život bude jeziviji? Spakuj kofere i pridružite se porodici Addams na  putovanju po Americi koje ih vodi u urnebesne susrete s njihovim kultnim rođakom Onim, kao i s mnogim novim čudnim likovima. Premijera 22. jula.

Pročitaj

PREMIJERA NOVE SERIJE – ŠUTNJA

HBO

Policijski detektiv, novinar i supruga političara uvučeni su u strašni ponor trgovine maloljetnicima koja prelazi granice istočne Europe. Otkrivaju mrežu koja se neugodno vrti oko najviših ešalona moći. Premijera 24. jula.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – MLADI SHELDON Vž

HBO

Serija je prednastavak „Teorije velikog praska“ i prati 10-godišnjeg Sheldona Coopera koji pohađa srednju školu i nastoji se uklopiti u svijet oko sebe dok se porodica i prijatelji pokušavaju nositi s njegovim jedinstvenim intelektom.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum