Trenutno čitaš
Donosimo HBO preporuke za juli mjesec

Donosimo HBO preporuke za juli mjesec

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Zanimljiv mjesec na HBO kanalima je pred nama. Mnoštvo novih epizoda, sezona i filmova. Odabrali smo za tebe najzanimljivije novitete u kojima možeš uživati u ljetnjem vremenu u mjesecu julu. 

PREMIJERA NOVIH EPIZODA HBO SERIJE – IRMA VEP

HBO

Američka filmska zvijezda razočarana svojom karijerom i nedavnim prekidom dolazi u Francusku kako bi glumila “Irmu Vep” u rimejku klasika nijemog filma “Les Vampires”. Razlike između nje same i lika koji glumi počinju se zamagljivati i pretapati.

SHERLOCK HOLMES: IGRA SJENA 

HBO

Robert Downey Jr. i Jude Law ponovo glume Holmesa i Watsona. Briljantni detektiv Sherlock Holmes obračunaće će se s opakim profesorom Moriartyjem nakon što otkrije zločinački naum koji bi u potpunosti destabilizovao zapadni svijet.

ZA SMRT NEMA VREMENA

HBO

Život Jamesa Bonda nakon penzionisanja na Jamajci prekine se kada stari prijatelj iz CIA-e zatraži njegovu pomoć u spašavanju otetog naučnika. Misija vodi Bonda u sukob s misterioznim zločincem naoružanim opasnom novom tehnologijom. Premijera 10. jula.

PORODICA ADDAMS 2: IZLET

HBO

Tražiš način da život bude jeziviji? Spakuj kofere i pridružite se porodici Addams na  putovanju po Americi koje ih vodi u urnebesne susrete s njihovim kultnim rođakom Onim, kao i s mnogim novim čudnim likovima. Premijera 22. jula.

Pročitaj

PREMIJERA NOVE SERIJE – ŠUTNJA

HBO

Policijski detektiv, novinar i supruga političara uvučeni su u strašni ponor trgovine maloljetnicima koja prelazi granice istočne Europe. Otkrivaju mrežu koja se neugodno vrti oko najviših ešalona moći. Premijera 24. jula.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – MLADI SHELDON Vž

HBO

Serija je prednastavak „Teorije velikog praska“ i prati 10-godišnjeg Sheldona Coopera koji pohađa srednju školu i nastoji se uklopiti u svijet oko sebe dok se porodica i prijatelji pokušavaju nositi s njegovim jedinstvenim intelektom.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum