Trenutno čitaš
Donosimo HBO preporuke za avgust mjesec

Donosimo HBO preporuke za avgust mjesec

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Otkrivanje novih sadržaja koje nudi HBO, može da počne. Nove serije, nove epizode serija, kao i novi filmovi stižu na HBO Max. Donosimo ti odabrane hitove koji će te zabaviti i opustiti u ljetnim večerima.

Avgust na HBO Max streaming platformu donosi premijeru druge sezone avanturističke reality serije „Magični prijatelji“ s Jamesom i Oliverom Phelpsom, najpoznatijim po ulogama blizanaca Freda i Georgea u filmovima o Harryju Potteru, kao i nove sezone serija „Milijarde“, „Toranj“ i „Reperice“.

Ljubitelji sporta uživaće u novoj sezoni serije „Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lakersa“ koja seže u prošlost i opisuje profesionalne i lične živote Los Angeles Lakersa iz 1980-ih, dok za ljubitelje muzike u ponudu dolazi film „Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody“.

MAGIČNI PRIJATELJI II (Fantastic Friends II)

HBO
Foto: HBO

James i Oliver Phelps, najpoznatiji kao neponovljivi blizanci Weasley iz filmova o Harryju Potteru, pozivaju nas u pustolovinu u kojoj susreću fascinantne goste, istražuju očaravajuća mjesta i prihvaćaju fenomenalne izazove. Premijera je 9 avgusta.

REPERICE II (Rap Sh!t II)

„Reperice“, autorke Isse Rae, je polusatna humoristična serija koja prati tri žene – hip-hop dvojac i njihovu menadžerku muljatoricu dok pokušavaju uspjeti u muzičkoj industriji u Majamiju. Premijera je 10. avgusta.

MILIJARDE VII (Billions VII)

Foto: HBO

Dobitnici nagrade Emmy i Zlatni globus Paul Giamatti i Damian Lewis glume u složenoj drami o politici moći u svijetu visokih finansija New Yorka. HBO Max premijera je 12. avgusta.

TORANJ II (The Tower II)

Događaji u Portland Toweru daleko su od zaborava, ali Sarah i Lizzie moraju sarađivati kako bi uhvatile ubicu i pronašle nestalo dijete. Serija je dostupna na HBO Max od 20. avgusta.

VRIJEME POBJEDE: USPON DINASTIJE LAKERSA II (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty II)

Pročitaj

Foto: HBO

„Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lakersa“ dinamična je dramska serija koja seže u prošlost i opisuje profesionalne i lične živote Los Angeles Lakersa iz 1980-ih, jedne od najcjenjenijih i najdominantnijih dinastija u sportu. Druga sezona osvrće se na razdoblje neposredno nakon finala od 1980. do 1984, što je kulminiralo prvim profesionalnim revanšem najvećih zvijezda ere: Magica Johnsona i Larryja Birda. Premijera je 7. avgusta.

FUDBALSKI SKANDAL (BS High: The Bishop Sycamore Story)

Travon Free i Martin Desmond Roe režiraju dokumentarac o skandalu iza srednjoškolskog tima američkog fudbala Bishop Sycamore koji je naveo obožavatelje i publiku da dovedu u pitanje legitimnost programa i vlasti da istraže postojanje same škole.

WHITNEY HOUSTON: I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

Foto: HBO

Naomi Ackie preuzima ulogu Whitney Houston u ovom dirljivom slavljenju života i muzike jedne od najvećih pjevačica svih vremena, dajući iskren portret kompleksne i višedimenzijske žene iza legendarnoga glasa.

Prati nas na Instagram-u, Facebook-u i TokTok-u.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum