Trenutno čitaš
Donosimo HBO preporuke za avgust mjesec

Donosimo HBO preporuke za avgust mjesec

Otkrivanje novih sadržaja koje nudi HBO, može da počne. Nove serije, nove epizode serija, kao i novi filmovi stižu na HBO Max. Donosimo ti odabrane hitove koji će te zabaviti i opustiti u ljetnim večerima.

Avgust na HBO Max streaming platformu donosi premijeru druge sezone avanturističke reality serije „Magični prijatelji“ s Jamesom i Oliverom Phelpsom, najpoznatijim po ulogama blizanaca Freda i Georgea u filmovima o Harryju Potteru, kao i nove sezone serija „Milijarde“, „Toranj“ i „Reperice“.

Ljubitelji sporta uživaće u novoj sezoni serije „Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lakersa“ koja seže u prošlost i opisuje profesionalne i lične živote Los Angeles Lakersa iz 1980-ih, dok za ljubitelje muzike u ponudu dolazi film „Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody“.

MAGIČNI PRIJATELJI II (Fantastic Friends II)

HBO
Foto: HBO

James i Oliver Phelps, najpoznatiji kao neponovljivi blizanci Weasley iz filmova o Harryju Potteru, pozivaju nas u pustolovinu u kojoj susreću fascinantne goste, istražuju očaravajuća mjesta i prihvaćaju fenomenalne izazove. Premijera je 9 avgusta.

REPERICE II (Rap Sh!t II)

„Reperice“, autorke Isse Rae, je polusatna humoristična serija koja prati tri žene – hip-hop dvojac i njihovu menadžerku muljatoricu dok pokušavaju uspjeti u muzičkoj industriji u Majamiju. Premijera je 10. avgusta.

MILIJARDE VII (Billions VII)

Foto: HBO

Dobitnici nagrade Emmy i Zlatni globus Paul Giamatti i Damian Lewis glume u složenoj drami o politici moći u svijetu visokih finansija New Yorka. HBO Max premijera je 12. avgusta.

TORANJ II (The Tower II)

Događaji u Portland Toweru daleko su od zaborava, ali Sarah i Lizzie moraju sarađivati kako bi uhvatile ubicu i pronašle nestalo dijete. Serija je dostupna na HBO Max od 20. avgusta.

VRIJEME POBJEDE: USPON DINASTIJE LAKERSA II (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty II)

Pročitaj
hauser

Foto: HBO

„Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lakersa“ dinamična je dramska serija koja seže u prošlost i opisuje profesionalne i lične živote Los Angeles Lakersa iz 1980-ih, jedne od najcjenjenijih i najdominantnijih dinastija u sportu. Druga sezona osvrće se na razdoblje neposredno nakon finala od 1980. do 1984, što je kulminiralo prvim profesionalnim revanšem najvećih zvijezda ere: Magica Johnsona i Larryja Birda. Premijera je 7. avgusta.

FUDBALSKI SKANDAL (BS High: The Bishop Sycamore Story)

Travon Free i Martin Desmond Roe režiraju dokumentarac o skandalu iza srednjoškolskog tima američkog fudbala Bishop Sycamore koji je naveo obožavatelje i publiku da dovedu u pitanje legitimnost programa i vlasti da istraže postojanje same škole.

WHITNEY HOUSTON: I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

Foto: HBO

Naomi Ackie preuzima ulogu Whitney Houston u ovom dirljivom slavljenju života i muzike jedne od najvećih pjevačica svih vremena, dajući iskren portret kompleksne i višedimenzijske žene iza legendarnoga glasa.

Prati nas na Instagram-u, Facebook-u i TokTok-u.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum