Trenutno čitaš
Kratki kombinezon je savršen za vruće ljetne dane

Kratki kombinezon je savršen za vruće ljetne dane

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Sunce blješti, vlaga je na vrhuncu i ponekad ti treba jednostavno rješenje koje će izgledati cool, ali te i rashladiti – kratki kombinezon.

Ovog ljeta preporučujemo ulaganje u lagani ljetni kombinezon (ili dva… ili tri…) za one preuobičajene dane kada ti treba nešto što je jednako slatko, lako i prozračno. Jednodijelni popularni odjevni komad dolazi u mnoštvu veselih nijansi i stilova.

GETTY IMAGES

Kombinezoni su takođe savršeni za sve vrste ljetnih događanja. Oni će biti slatki na roštilju u prirodi, lako se spakuju za putovanja (pa čak i nose na aerodromu), a određeni stilovi mogu čak biti prikladni za posao.

GETTY IMAGES

Nema lakšeg outfita u vrućem ljetnom danu od kombinezona. Ima svu lakoću ljetne haljine, uz dodatnu praktičnost kratkih hlačica. Kombinezon je savršen, razigran komad za nošenje za svaki topli dan u pokretu. Može se dotjerati za koktel i za vjenčanje ili za dan u parku s prijateljima.

GETTY IMAGES

Kako je sladak ovaj teksas kombinezon? Ovo možeš nositi s gotovo svime, ali nama se sviđa jednostavnost ovih ružičastih sandala i klasične torbe.

oldnavy.gap.com

Ako tražiš kombinezon koji ćeš spakovati za svoj sljedeći odmor, ova cvjetna opcija bi trebala biti konkurent.

Pročitaj

Topshop

Karo, cvijeće, apstraktni print… sve je dozvoljeno. Kada su u pitanju materijali biraj prirodne: lan, pamuk i viskozu.

GETTY IMAGES

Ležerna lakoća jednostavnog crnog kombinezona čini ga lakim za nošenje, ali sjaj jarkih boja sa odvažnom tobicom i obućom čini ga sve samo ne dosadnim.

Prati nas na Instagram-u, Facebook-u i TokTok-u.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum