Trenutno čitaš
Dođi na veliku humanitarnu izložbu “Umjetnici BL23”

Dođi na veliku humanitarnu izložbu “Umjetnici BL23”

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

U Banjaluci nas očekuje zanimljiva izložba gdje će svoje radove predstaviti više desetina mladih umjetnika sa 308 radova. 

Izložba pod nazivom “Umjetnici BL23” biće otvorena 2. juna u multimedijalnoj sali u krugu Čajeveca u 19.30h, a radovi će biti izloženi do 5. juna.

Sastavni dio organizacije ove izložbe je grupa studenata. Osim ljubavi prema umjetnosti ono što ove mlade ljude pokreće je humanost i empatija jer izložba je prvenstvno humanitarnog karaktera. Naime, umjetnici koji učestvuju, imaće priliku da prodaju svoja umjetnička djela i da na taj način učestvuju u ovom humanitarnom događaju kako bi pomogli onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Pročitaj
afrodizijak

Takođe, pored prodaje umjetničkih radova u sali gdje se održava izložba biće postavljena i kutija za skupljanje sredstava pa svi oni koji su u mogućnosti imaće priliku donirati sredstva u humanitarne svrhe. Pored ovog osnovnog cilja, kao sekundarni cilj je i želja da se podigne svijest o kulturi i umjetnosti u našem gradu i okruženju na jedan viši nivo.

Ovo je prilika da mladi umjetnici naprave svoj prvi korak u javnosti. Na izložbi će se predtaviti 44 umjetnika i 308 radova. Izložba se održava u 4 kategorije: – grafički dizajn i ilustracija – slikarstvo i vajarstvo – grafika i crtež – fotografija.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum