Trenutno čitaš
Nova doza svježeg zvuka za ovu sedmicu!

Nova doza svježeg zvuka za ovu sedmicu!

nova muzika
Bingo - Kataloška akcija
Bingo - Kataloška akcija

Izdavačka kuća Mascom nam donosi odabrane pjesme koje predstavljaju odraz interesovanja lokalnog tržišta i reflektuju njihov uspjeh na svjetskim platformama za strimovanje muzike i na relevantnim top listama. 

DUA LIPA – Dance The Night

Upravo je objavljen prvi singl koji najavljuje film i soundtrack „Barbie“. Riječ je o pjesmi „Dance The Night“ Dua Lipe. Singl „Dance The Night“ učvršćuje poziciju Dua Lipe kao neprikosnovene disko dive današnjice a u produkcijskom smislu svoj doprinos je dao nevjerovatni Mark Ronson.

EZRA – Torero

Slovenački trep/hip-hop artist Ezra upravo je objavo zaraznu traku koja je poseduje šmek „stare škole“ repa. Pjesmu „Torero“ prati izuzetan video spot. Ezra je jedan od najtraženijih producenata i izvođača u regionu. Njegova muzika napeće novi narativ koji je prilično drugačiji od onog koji dominira ex Yu prostorom.

SIMPLY RED – Time (album)

Mick Hucknall se vratio sa osvježenom postavkom svog benda. Grupa Simply Red je ostao jedan od najprepoznatljivijih evropskih pop brendova. Album „Time“ publika je dugo čekala i on predstavlja neku vrstu reference najveće diskografske uspehe Hucknallovog benda.

HAYLEY KIYOKO – Greenlight

Hayley nastavlja sa uspješnim nastupima širom Amerike. Kao uticajna LGBTQ aktivistkinja ne prestaje da fascinira javnost otvorenom borbom za prava navedene društvene grupe. „Greenlight“ je njen potpuno novi singl.

MATCHBOX TWENTY – Where The Light Goes (album)

Poslije višegodišnje pauze američki sastav Matchbox Twenty se vratio novim albumom „Where The Light Goes“, predvođen harizmatičnim frontmenom Rob Thomas. Ovo je jedno od najkompletnijih albuma u diskografiji ovog benda.

GIFT – Sities In The Sky (album)

Harizmatični art-rok sastav Gift obradovao je fanove neočekivanim izdanjem svog albuma „U sjenci grada“ na engleskom jeziku. Pod nazivom „Cities In The Sky“ bend je plasirao pjesme sa „albuma na našem jeziku“.

PABLO ALBORÁN feat. CKAY & LEO RIZZI – 4U remix 

Najpopularniju pjesmu sa svog posljednjeg studijskog albuma, Pablo Alborán predstavlja u novoj verziji. Tu je Leo Rizzi ali jedan od najeksponiranijih nigerijskih autora, fenomenalni Ckay.

MASIE PETERS – Two Weeks Ago

Pročitaj

Kantautorka Maisie Peters je objavila još jednu novu pjesmu „Two Weeks Ago“. Riječ je divnoj pjesmi mirnijeg tempa koju je Masie otpjevala veoma emotivno.

PORTUGAL. THE MAN feat. UKNOWN MORTAL ORCHESTRA – Summer of Luv

Portlandski sastav Portugal. The Man pripremio je još jednu novu pjesmu kojom najavljuju budući album „Chris Black Changed My Life“.

KELLY CLARKSON – favorite kind of high (David Guetta Remix)

Poslednji singl Kelly Clarkson poseduje potencijal budućeg velikog hita. Obrati pažnju na klupski remiks koji potpisuje David Guetta.

KODAK BLACK – Gunsmoke Town

Pjesma „No Love for a Thug“ je postala veliki hip-hop hit koji je najavio izlazak albuma „Pistolz & Pearlz“ Kodaka Blacka koji je upravo objavljen.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum