Trenutno čitaš
Disney objavio trailer za filmski remake “Male sirene”

Disney objavio trailer za filmski remake “Male sirene”

L'Occitane
L'Occitane

Tokom 95. dodjele Oscara, glumice Halle Bailey i Melissa McCarthy izašle su na scenu, kako bi predstavile premijerno prvi trailer za dugo iščekivani filmski remake “Male sirene”.

Trailer od dvije minute i 30 sekundi daje potpuniji pregled, onoga što možemo očekivati ​​od filma. Nekoliko scena odmah je prepoznatljivo iz animirane verzije iz davne 1989. godine, uključujući brodolom princa Erica, kao i susret Ariel sa zlom morskom vješticom Ursulom i transformaciju male sirene u djevojku sa ljudskim izgledom.

instagram.com/disneylittlemermaid

Glumica i pjevačica Halle Bailey, koja glumi princezu Ariel, predstavlja nevjerojatne vokale kroz kratki video, evocirajući nostalgiju za originalnim filmom i poznatim scenama i pjesmama.

Obrađuje pjesmu “Part of Your World”,  dok se različite scene prepliću u pozadini, poput njene legendarne poze na vrhu stijene u moru i njene vožnje kočijom s princem Ericom (glumi ga Jonah Andre Hauer-King). Isto tako, čini se da je glumica Melissa McCarthy sjajno odradila svoju ulogu zle morske vještice Ursule, čak se i zabavno nasmijavši što nas je podsjetilo na animiranu verziju Ursule.

Pročitaj
novi album senidah

instagram.com/disneylittlemermaid

Film “Mala sirena” dolazi u kina 26. maja i jedva čekamo…

Izvor: mymodernmet.com

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum