Trenutno čitaš
Celebrity outfiti koje ćemo kopirati ove jeseni

Celebrity outfiti koje ćemo kopirati ove jeseni

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Neke od slavnih ličnosti svakodnevno na Instagramu već pokazuju svoje jesenje kombinacije, koje lako možemo kopirati ili se bar inspirisati. Prekrasni kaputi, čizme, pletiva i luksuzne torbe, samo su neki od must have komada za ovu sezonu.

@ALEXACHUNG

Alexa Chung zna da je kardigan jedna od najboljih kupovina za jesen 2022. godine—posebno kada je uparen sa bež farmerkama. Sada žudimo i za mornarskom iteracijom, koju ćemo upariti s našom ljetnom torbom.

@ASHLEYGRAHAM

Mini suknje su i dalje veliki trend za jesen; a Ashley Graham svoju kul kožnu suknju kombinuje sa oversize blejzerom, običnom bijelom majicom i parom sandala s kaišićima.

outfiti koje ćemo kopirati
@SARAHJESSICAPARKER

Sarah Jessica Parker je sigurna da će joj noge biti na toplom uz pomoć para debelih Gucci čarapa, koje kombinuje sa Mary Janes modelom cipela. Takođe, hrabro kombinuje uzorke, cvjetnu midi haljinu i karirani kaput.

outfiti koje ćemo kopirati
@EMRATA

Emily Ratajkowski dokazuje da izgleda jednako cool u casual outfitu. Volimo njenu kombinaciju trenerke, kožnog kaputa i patika.

Pročitaj

outfiti koje ćemo kopirati
@ADWOAABOAH

Kad šal, kaput i čizme izgledaju kao kod Adwoa Aboah, koga briga šta imaš ispod? Uloži ove jeseni u statement šal, moćan kaput u jarkoj boji i osjećaćeš se šik cijeli dan, svaki dan.

outfiti koje ćemo kopirati
@ROSIEHW

Rosie Huntington-Whiteley je ovu klasičnu kombinaciju – oversize blejzer i uske farmerke prilagodila za jesen. Sa dolaskom hladnijeg vremena, rolovka i čizme su pun pogodak uz ova dva basic komada.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum