Trenutno čitaš
Emily u Parizu, sezona 3: Sve što znamo

Emily u Parizu, sezona 3: Sve što znamo

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

U dugo očekivanoj drugoj sezoni serije “Emily u Parizu” izvršna direktorica marketinga Emily (Lily Collins) nastavila je prihvatati Grad svjetlosti, uz nekoliko promašaja na putu. Ona čak (konačno) kreće da uči jezik, pridruživši se časovima francuskog gdje upoznaje britanskog finansijskog menadžera Alfieja. Ubrzo, ona završava u još jednom ljubavnom trouglu, ovog puta koji uključuje Alfieja i njenu dugotrajnu ljubav, Gabriela.

Sezona završava neuobičajeno: Hoće li Emily ostati u Parizu? U završnoj sceni, marketinška čarobnica mora izabrati između moguće promocije iz snova u kancelariji Savior’s Chicago ili mjesta u Sylvienoj potpuno novoj agenciji u Parizu. Ali sezona se završava prije nego što saznamo njenu odluku.

Srećom po fanove, potvrđena je treća sezona najveće netflixove komedije 2020. Evo šta do sada znamo o 3. sezoni.

Netflix je najavio 3. i 4. sezonu

I Netflix i Lily Collins podijelili su vijest o nastavku na društvenim mrežama. Collins je objavila vijesti serijom selfija na kojima je nosila DIY Emily in Paris majicu. Takođe je otkrila da je četvrta sezona dobila zeleno svjetlo.

“Probudila sam se rano da bih vam saopštila VEOMA uzbudljive vesti… @emilyinparis se vraća u 3. sezonu… I čekajte… 4. sezonu!!!!! Ne mogu reći da li bi Emily voljela ili mrzela ovu odjeću za najavu, ali ona bi vrištila u svakom slučaju”, napisala je Collins na Instagramu. “Zaista vas sve volim, hvala vam puno na nevjerovatnoj podršci. Ozbiljno ne mogu čekati više. Merci Beaucoup!!…”

Foto: Netflix
Emily u Parizu, sezona 3 premijerno se prikazuje 21. decembra 2022.

Netflix je najavio da će 3. sezona stići ovog decembra, objavljujući vijesti zajedno s teaserom u sklopu godišnjeg događaja za obožavaoce streamera, Tudum. Snimak signalizira da bi neka teška vremena mogla biti pred glavnim likom u Parizu, jer čujemo Emily kako kaže: “Ovo je najteža odluka koju sam ikada morala donijeti”, neposredno prije nego što ošiša svoje šiške.

Iako kasnije uvjerava Gabriela da “ponekad ljudi šišaju šiške kada je sve u redu”, izgleda da će se Emily suočiti s teškim promjenama dok se bude nosila s posljedicama svoje odluke da ili ostane u Parizu ili ode.

emily u parizu 3
Foto: Netflix
Darren Star kaže da će Emilyin izbor učiniti neke ljude nesretnima.

Collins je za People rekla da čak ni ona nema pojma koji izbor njen lik čini. “Voljela bih priliku da snimim treću sezonu. Ni sama još ne znam njen izbor. Stalno pitam”, rekla je ona za magazin. “Ali koji god da je izbor, znate da će biti ispunjen dramom, modom i puno zabave i romantike.”

Direktor serije Darren Star ne daje nikakve nagovještaje, ali ima ideju o tome kako će serija ići dalje. “Imam vrlo snažnu ideju o tome šta Emily bira, i mislim da je stvar u tome da ne postoji pravi izbor”, rekao je za ELLE.com. “Ne postoji izbor koji će sve učiniti boljim i ugoditi svima. I mislim da je Emily… pomalo ona koja ugađa ljudima, i ona će donijeti odluku koja će neke ljude učiniti nesretnima. I ona će se morati nositi s tim i sljedeće sezone.”

Pročitaj

emily u parizu 3
Foto: Netflix
Sezona 3 bi takođe mogla odvesti Emily u London.

Kako prenosi Variety, sljedeća sezona će se snimati na periferiji Pariza ovog proljeća ili ljeta, iako se istražuju i druge destinacije, uključujući London. Bilo bi logično da Emily posjeti London ako odluči da stupi u vezu na daljinu sa svojim ljubavnim interesom iz druge sezone, Alfiejem. Kad smo kod Alfieja…

Foto: Netflix
Lucien Laviscount se sprema za povratak.

Kada su ga pitali o trećoj sezoni, glumac je za BAZAAR.com rekao da bi se rado vratio sve dok njegov lik i dalje služi Emilynoj priči.

“Ko zna za 3. sezonu?” on je rekao. “Imao sam najbolju godinu u životu radeći u seriji i radeći sa ovim ljudima. Dakle, ako se vratim, vratio sam se, ali sve dok služim priči i služim Emilynoj priči i radim dobar posao, to je bitno.”

Izvor: harpersbazaar.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum