Trenutno čitaš
Billie Eilish transformisala se u Barbie izgled iz 1950-ih za novi video spot

Billie Eilish transformisala se u Barbie izgled iz 1950-ih za novi video spot

Novi trend diktira izgled u stilu Barbie, nakon što film Barbie postiže veliki uspjeh i mnogima je to inspiracija. Uključivanje elemenata inspirisanih filmom Barbie u izgled ljepote ili odjeće aktuelna je stvar već mjesecima, a mnoge se slavne osobe zabavljaju s tim konceptom.

Ali ako postoji iko koga možda ne bismo mogli zamisliti u tom stilu je definitivno Billie Eilish… ali očigeldno je popustila i predala se ovom popularnom trendu…

instagram.com/billieeilish

Nedavno je objavljeno da je Billie Eilish jedna od izvođačica iznenađenja na soundtracku filma Barbie, a kada je prisustvovala premijeri filma, okušala se u Barbie trendu sa oversize ružičastom košuljom na kopčanje i žarko ružičastom kravatom. Ali očito je da je napravila puno više od Barbie stylinga, jer je snimila video za pjesmu kojoj je doprinijela soundtracku popularnog filma “Barbie”.

Billie Eilish je podijelila video teaser za novi spot “What Was I Made For?” na društvenim mrežama, otkrivajući da je dobila punu Barbie šminku i izgled iz 50-ih. Njena kosa odaje prepoznatljivi izgled: plavi supervisoki zategnuti konjski rep koji se podiže na vrhovima, sa uvrnutim šiškama. Izgled je baš kao izgled originalne Barbie iz 1959. godine.

Izvor: allure.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum