Trenutno čitaš
Za razliku od svog lika u seriji Sex and the city, glumica Kristin Davis kaže da brak nije za nju

Za razliku od svog lika u seriji Sex and the city, glumica Kristin Davis kaže da brak nije za nju

Nakon godina potrage za gospodinom Pravim u seriji “Sex and the City”, Charlotte York je sretno udata u ponovnom comebacku serije, “And Just Like That…”

Charlotte York, lik iz serije “Seks i grad” je nakon duge potrage konačno pronašla pravu ljubav na najneočekivanijem mjestu – kod svog advokata za razvode Harryja Goldenblatta. Sretan porodični život ovog para u seriji u potpunosti je prikazan u comeback seriji, “And Just Like That…”

JOHN RUSSO

Ali u stvarnom životu, glumica Kristin Davis, 58, nikada nije žudila da izgovori “Da, želim”. Zapravo, brak je uopšte ne zanima. “Imamo vrlo različite stilove života, ja i moj lik iz serije Sex and the City. Nisam udata, nikad se nisam udavala, to jednostavno nije moja stvar. Nikad nisam bila fokusirana na to”, tvrdi glumica.

“Suština moje ličnosti je ista (kao kod Charlotte) jer mislim da nakon 25 godina rada na tom liku, kako ne bi bile slične”, kaže glumica.

Sami Drasin

Uprkos tome što nije obožavateljka vjenčanja, Kristin Davis se prisjetila da je uživala snimajući Charlottein prvi hod do oltara s njenim bivšim suprugom iz serije, Treyjem MacDougalom, kojeg glumi Kyle MacLachlan.

“Sviđalo mi se moje prvo vjenčanje u seriji. Nisam baš djevojka za vjenčanje, ali Charlotte se to svidjelo, pa se i meni svidjelo. Ljudi ponekad kažu: ‘Oh, žališ li zbog ovoga ili zbog onoga? Ne, ne žalim ni za čim, jer volim svoju djecu koju sam usvojila i mislim da nisam nikad bila spremna za brak, ni u glavi ni u srcu”, poručuje ona.

Pročitaj
nova muzika

 

Izvor: today.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum