Trenutno čitaš
Bennifer pred oltarom nakon 20 godina!

Bennifer pred oltarom nakon 20 godina!

Neke stvari su jednostavno suđene. Iako su se prvi put vjerili prije 20 godina, a potom i razišli, Jennifer Lopez i Ben Affleck su se ipak vjenčali. Juče su se zarekli na vječnu ljubav u Las Vegasu u krugu najbližih.

jennifer lopez i ben affleck
Foto: Pop Crave

JLo je u svom newsletteru podijelila sa fanovima fotografije i sljedeće riječi: “Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je blaga. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi”.

Iako je slavni par poznat po luksuzu, njihovo vjenčanje je izgledalo malo drugačije. JLo se udala u haljini “iz starog filma” koju je dugo čuvala, a njen izabranik je obukao sako koji je već imao u ormaru. Novinski natpisi tvrde i da je Jennifer Lopez sada Jennifer Affleck.

Početkom 2000-ih, bili su najpoznatiji par na svijetu, a dobili su i nadimak Bennifer. JLo je tvrdila da su prije svega postali prijatelji, a da se ljubav rodila kasnije. Vjerili su se 2002. a onda su, kako kažu, pod velikim pritiskom javnosti odgodili vjenčanje. Veza se, nažalost, nekoliko mjeseci potom raspala.

U aprilu 2021. par je obnovio svoju veliku ljubav, što je napokon rezultiralo vjenčanjem.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum