Trenutno čitaš
Bennifer pred oltarom nakon 20 godina!

Bennifer pred oltarom nakon 20 godina!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Neke stvari su jednostavno suđene. Iako su se prvi put vjerili prije 20 godina, a potom i razišli, Jennifer Lopez i Ben Affleck su se ipak vjenčali. Juče su se zarekli na vječnu ljubav u Las Vegasu u krugu najbližih.

jennifer lopez i ben affleck
Foto: Pop Crave

JLo je u svom newsletteru podijelila sa fanovima fotografije i sljedeće riječi: “Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je blaga. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi”.

Iako je slavni par poznat po luksuzu, njihovo vjenčanje je izgledalo malo drugačije. JLo se udala u haljini “iz starog filma” koju je dugo čuvala, a njen izabranik je obukao sako koji je već imao u ormaru. Novinski natpisi tvrde i da je Jennifer Lopez sada Jennifer Affleck.

Početkom 2000-ih, bili su najpoznatiji par na svijetu, a dobili su i nadimak Bennifer. JLo je tvrdila da su prije svega postali prijatelji, a da se ljubav rodila kasnije. Vjerili su se 2002. a onda su, kako kažu, pod velikim pritiskom javnosti odgodili vjenčanje. Veza se, nažalost, nekoliko mjeseci potom raspala.

U aprilu 2021. par je obnovio svoju veliku ljubav, što je napokon rezultiralo vjenčanjem.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum