Trenutno čitaš
Banjaluka na jesen domaćin druge INIT konferencije

Banjaluka na jesen domaćin druge INIT konferencije

Drugo izdanje IT konferencije INIT 2022 održaće se 24. septembra u Banskom dvoru u Banjaluci, gdje će učesnici imati priliku čuti predavanja više od 15 domaćih i svjetskih stručnjaka o najaktuelnijim temama iz IT industrije.

Poslije dvogodišnje pauze izazvane pandemijom COVID-19, ovogodišnja konferencija biće organizovana kroz dva paralelna rasporeda predavanja, a akcenat će biti na temama koje su zanimljive širem krugu publike zainteresovanom za informacione tehnologije.

Iza neprofitne konferencije ponovo stoji zajednica banjalučkih programera čija se vizija stvaranja najvećeg tehnološkog događaja organizovanog od strane volontera u BiH nastavlja.

“Poslije prvog INIT-a organizovanog 2019. godine, koji je u Banjaluci okupio više od 450 učesnika, za drugo izdanje konferencije zadržavamo isti koncept, a novitet će biti radionice. Potrudićemo se da teme koje budemo odabrali, budu što manje ili ne budu uopšte vezane za određen programski jezik, kako bismo pokrili što veći spektar interesovanja publike”, poručili su organizatori.

Učesnici će imati priliku slušati i učiti od profesionalaca iz regionalnog, ali i svjetskog IT sektora, koji će kroz 45-minutna predavanja posjetiocima prenijeti svoja znanja i iskustva.

Pored obrazovnog dijela konferencije, INIT je prilika za stvaranje novih poslovnih konekcija i umrežavanje sa ljudima iz iste branše, a na ovogodišnjoj konferenciji neće nedostajati ni zabavnog programa, koji će se realizovati kroz nagradne igre i afterparty.

Pročitaj
EXIT

INIT je još 2019. postavio visoku ljestvicu po pitanju organizacije i kvaliteta programa, a na jesen će ponovo od Banjaluke na jedan dan napraviti tehnološku prestonicu sa tendencijom da  postane tradicionalan događaj.

Program se trenutno formira, kao i spisak partnera, te ukoliko ste zainteresovani za sponzorstvo konferencije, možete se javiti na e-mail: init@initconf.org. “Early bird” karte su dostupne i mogu se kupiti na initconf.org.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu initconf.org, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum